Bra service både hos Elgiganten och hos Hemfrid

Innehåller affiliate-länkar

Hej på er!

Efter 2 lite tyngre inlägg är det dags att skriva ett lite mer allmänt vardagsinlägg. Skulle egentligen skrivit i går men fastnade i ett nytt juridiskt dilemma så det blev inte tid eller ork över till bloggen.

SERVICE HOS ELGIGANTEN

Året har väl börjat lite sisådär...köksfläkten är sönder, luftvärmepumpen la av och till råga på allt bestämde sig diskmaskinen sig också för att det var betydligt bättre att pumpa ut vattnet på golvet än i avloppet .... SUCK.

Nåja, den är trots allt 12 år gammal och har reparerats vid 2 tillfällen. Så jag gick in på elgigantens hemsida, rean pågick fortfarande och jag fann en diskmaskin som var nedsatt med över 3000 kronor. Bokade och betalade den och väntade på ett sms att den skulle bli redo att hämtas. Så i onsdags kom sms:et (jag hade beställt den på tisdagskvällen), vi körde till Helsingborg, parkerade, skickade ett sms att vi var på parkeringen och voila...de kom utkörande med maskinen och hjälpte till att lasta in den och så kunde vi köra hem. Jag behövde inte ens gå ur bilen...riktigt bra service måste jag säga och så smidigt.

Det känns lite konstigt att byta ut en diskmaskin med "kökslucka" till en vanlig diskmaskin men tycker ändå att det ser helt ok ut.

Nu är det bara de andra trasiga grejorna som ska ersättas också... allt är lika gammalt så inte märkligt men väldigt irriterande.

HEMFRID

Igår inkasserade vår mor sin julklapp - en storstädning via hemfrid . När man snart fyller 90 och har jobbat och slitit i hela sitt liv och slitit ut kroppen så är det inte lätt att hålla hemmet så snyggt och städat som man vill. Speciellt inte om man själv jobbat med att städa i andras hem och vet hur man vill ha det. Jag vet att hon varit ledsen över detta så jag kom på den brillianta idén att tillsammans med syskonen ge henne en storstädning inklusive fönsterputs. Så jag kontaktade Hemfrid, som ordnade med allt på ett smidigt sätt. Så i går kom det tre unga män och satte i gång. De skurade och putsade både insidan som utsidan av köksluckor, golv lister, fönster ventiler och badkar. Just badkaret förbluffar oss...när hemtjänsten kom frågade de om hon hade fått nytt badkar. Och så såg det verkligen ut, tror inte det badkaret var så fint ens när vi flyttade in för sisådär 30 år sedan. Dock blev jag full i skratt när jag kom ut i köket och konstaterade att de hade satt på lampskärmen upp och ner 😂😂, men då vet vi i alla fall att den varit nere och blivit rengjord

Jag kan i vart fall verkligen rekommendera hemfrid om man vill ha städat.

COVID 19 och annat

Igår fick jag besked om att en av mina vänner sedan 1985 avlidit till följd av covid 19. Vi umgicks in så mycket nu längre men hade fortfarande kontakt med jämna mellanrum, så det känns sorgligt.
Ett par dagar nu har jag ägnat stor del av min tid på jobb åt att läsa journaler för att ta ställning till om, när och hur ev. felbehandlingar har inträffat inom vården. Och jag måste säga att vissa sjukdomstillstånd berör mig mer än andra och att man imponeras över hur starka vissa människor är och hur mycket de verkligen kämpar.. då känns diskmaskinbekymmer inte så överväldigande.

Häromdagen kom Tomas Ledin ut med en en ny låt..."hela världen håller andan" och jag som gillar Ledin måste ju bara dela den...

Gillar

Kommentarer

Marie,

Oh måste lyssna på hans låt och vad bra att de feja på och gjorde det så fint. Hehe vart ockå full i skratt åt lampan. Vilken bra service med diskmaskinen och vart ju toppen. Inget som stör alls att inte luckan är för.

sweetwordsbymirre.com
Blondina ,

Men vilken otur när allt braka sönder o samman 😟 asså ja hade nog satt mig på golvet o bölat o skrikit hahah i ren panik 😟 Nåja de blir nog bra m nya diskmaskinen tror inte du det?

blondinas.se
Fnulan ,

Här handlar vi på Mediamarkt eftersom alla män i familjen jobbar där 😊. Stor kram till dig för förlusten av vän❤

www.fnulan.se
Michelle ,

Typiskt att allt går sönder på en gäng men det brukar ju vara så . Jag själv har problem med mina avlopps rör.

michellefrandell.blogg.se
Lexochlogan
Lexochlogan,

Visst är det smidig shopping där, vi handlade på Elgigantenni början på december, lite julklappar och jag gjorde så också både pga Corona och jag visste att jag skulle ha en liten hemma dagen efter. Var bara att åka dit och hämta allt betalt och klart. Många företag har löst detta med Corona riktigt bra.

nouw.com/lexochlogan
Marlene,

Vilken himla bra julklapp din mamma fick! Vi har en handfull vänner som hittills gått bort pga covid, så vi är verkligen livrädda för smittan och har suttit corontänade sedan i mars. Jag tänker inte riskera något!

fdensammamamman.se/

Vilken julklapp din mamma fick. Jag. min syster och min dotter brukar städa då och få till mamma. Det är tufft ibland. Ska kolla pä Hemfrid och vad de erbjuder

Tack för tipset

Kram Kajsa

www.bland-kastruller-och-vinglas.se
Marie,

Jag kan ej kommentera ditt senaste inlägg kommer bara upp en reklamruta då jag försöker klicka kommentera. Jag skrev i alla fall att jag hoppas att tyngdtäcker hjälper snart och att du ska få må bättre.

sweetwordsbymirre.com
Stegsamlaren
Stegsamlaren,

Jag kunde inte kommentera ditt senaste inlägg då det var reklamruta i vägen för kommentarsknapen..inte kul att inte kunna sova, med värk är det ju svårt att fixa de traditionella bra sömnråden också eftersom det inte fungerar på värktillstånd lika bra, hoppas du hittar någon lösning som passar bra för dig

nouw.com/stegsamlaren
StenhagenBettan
StenhagenBettan,

Hemfrid har vi haft under flera år när jag arbetade som mest. Jättenöjd

nouw.com/stenhagenbettan