Bloggat från min mobil

Idag valde jag att åka till jobbet ett par timmar senare än vanligt eftersom jag behövde få några timmars vila... det tog emot att göra det valet men insåg att det var nödvändigt.

När jag kommit ut på trappan och bände mig om för att låsa dörren fick jag mig en rejäl överraskning. Vår tråkigt bruna, uttorkade ytterdörr matchade plötsligt vår stallbyggnad i färg.... riktigt snyggt blev det och som sagt en total överraskning då detta inte var något vi hade diskuterat 🤔😊😀

Så kan det bli när maken lämnas ensam hemma 😀.

På jobbet blev det många ärendediskussioner med mina kollegor. Det är viktigt, givande och lärorikt att diskutera tillsammans. Vi har fördelen på vår arbetsplats att vi inte har någon inre konkurrens med varandra ( så är det på många andra byråer) utan vi hjälps åt. Sedan är jag dessutom principal för några av dem vilket gör att jag måste vara involverad i deras ärenden då det ytterst är mitt ansvar att ärendet sköts korrekt.

Jag hade också en protokollgenomgång med en asylsökande. Efter deras utredning får vi protokollet som vi sedan går igenom ord för ord tillsammans med klient och tolk för att säkerställa att allt blivit korrekt uppfattat och ibland ber migrationsverket oss också att ställa kompletterande frågor som idag. 4 timmar ägnade jag åt detta.

Det var lite tufft att ta sig hem pga den enorma trötthet jag kände men hem kom jag och har tillbringat kvällen tillsammans med maken, vila lite, vika tvätt och se på lets dance...

Nu blir det inte mycket mer idag men en liten sång, det ska ni få 😀

Gillar