Beredskapspaket från pennan&Svärdet

Eftersom vi skulle fotograferas (igen) på jobb i går så valde jag att ta min sjukskrivningsdag idag, torsdag, istället och jag trodde inte att jag skulle märka av tre dagars arbetsdagar så pass mycket som jag gjorde. Helt slut när jag kom hem igår...men det var en bra dag där jag och en av administratörerna gick igenom alla mina ärenden och fick rensat ut en hel del.

När jag hade kört sonen till jobb gick jag upp till min mor som behövde hjälp att ordna upp bland sina papper och räkningar så fick greja en del med det båda där och sedan när jag kom hem genom ett antal telefonsamtal men nu är det löst.

Var inne på Citygross som hade extrapris på naturgodis....nötter och sånt. Så köpte en stor påse och placerade i en burk i skafferiet när jag kom hem. Visade sig vara ett bra köp för då kunde maken få med sig lite nötter att äta om han blir sugen på något i kväll när han är på sjukhuset.

Sedan var jag och hämtade ett paket till mig....det var ett beredskapspaket som jag fick köpt från Pennan&svärdet till en billig peng. Jag gillar ju att vara förberedd om något händer något vi också lär oss via kyrkan. Vi håller på att bygga upp ett matförråd med torra produkter och konserver som man klarar sig på en längre tid om man av någon anledning inte kan handla...(man kan ha blivit sjuk eller arbetslös så att man inte har pengar, bli insnöad så att man inte kommer iväg eller så blir det problem med banker, ström, konflikter etc.) Dock saknas en del grejor där jag nu påbörjat införskaffandet.

Vi en första blick såg ryggsäcken ganska liten ut, men den kunde sannerligen utvidgas och blir rejäl, med massor av fickor och fack, Den tänker jag packa med en del nödvändiga saker som exv kopior av värdehandlingar och liknande, ett set underkläder, strumpor och även den nödsovsäck, pannlampa, mössa och förbandspaket som fanns med.
Nödradion är en viktig del, den kan laddas med ström men också laddas genom att man vevar igång den. När den är fulladdad, kan man ladda en telefon med den. Den har bra mottagning så att man kan lyssna på information som ges via radion, det är också en ficklampa. Jag är väldigt nöjd med det här paketet måste jag säga.

Nu i kväll har vi varit och lämnat maken på sjukhuset...denna gången var det inte så akut...lite oplanerat att han skulle läggas in istället för att bara vara inne över dagen. Han ska göra en vidgning av ytterligare ett kranskärl i hjärtat i morgon och som jag nämnt tidigare var hans njurvärden inte så bra (vilket inte alls är konstigt med tanke på den orimliga mängd mediciner de trycker i honom), så han behöver få dropp och andra läkemedel för att skölja igenom dem under natten.

Jag och KG tog en sväng inom center syd och handlade lite innan vi körde hem och nu har jag placerat mig i fåtöljen, kikar på antikrundan givetvis med datorn i knät. i kväll blir det en jättebra låt av Smith & Thell men det blir ett youtube klipp eftersom spotifylänken inte fungerade...

Gillar

Kommentarer

Paulina
,
Naturgodis är ju så gott! Hoppas det går bra med maken❤️ Är ju jättebra med ett sånt paket ifall det skulle hända något.
Sannaevelyne
Sannaevelyne,
Naturgodis är ju så gott men dyrt så bra att passa på när det är billigare! Så bra att ha lite nödvändiga saker i beredskap ifall någonting skulle hända!
nouw.com/sannaevelyne
fighterwomen85
fighterwomen85,
Skönt att det är löst. Nötter är det enkelt att ta med överallt. All lycka till din man! ❤️
nouw.com/fighterwomen85
keereweer
keereweer,
Åh vad gott med naturgodis! Och beredskap är bra, är själv dålig med det. Har flera vänner som är duktiga inom det men själv är jag väldigt dålig på det måste jag erkänna...
nouw.com/keereweer
StenhagenBettan
StenhagenBettan,
Mina takar till er bådainför ingreppet.
nouw.com/stenhagenbettan
Jessica ,
Men va sugen ja blev på naturgodis nu, det är ju verkligen så galet gott 😍😍
nouw.com/jessiekaos
2barnsmammaochfru
2barnsmammaochfru,
Naturgodis är gott det äter jag allt för sällan. kul med paket 😊.. lät som du hade en bra dag igår
nouw.com/2barnsmammaochfru
Marie,
Då märks det ju attdu behöver sjukskrivningen som du behöver, att det blir för mycket när du skiftar
sweetwordsbymirre.com
Kamilla,
Naturgodis med en massa olika nötter är så gott. Bra att du kunde byta din sjukdag
kamillaskamera.com/
Det där låter väldigt bra, får erkänna att just såna där överlevnadsgrejer har jag inget av. Man borde ju införskaffa sig mer konserver så att man kan stå sig om krisen kommer. Men jag är nog lite sådan att jag glömmer sån 😊.
www.saramadeleine.se