Äntligen ny header

Idag sov jag länge, ända till klockan 8 med bara 2 vakna perioder under natten. Jag vet inte riktigt vad jag tycker om det hela… tanken med medicinerna var ju att jag skulle sova, men min tanke vidare var ju att när jag sov så skulle jag vara någorlunda pigg eller i vart fall inte ännu tröttare än när jag sov mindre bra.

Kanske är det så att jag behöver sova i kapp en väldig massa men det sägs ju att det inte går, så jag vet inte. Men jag får väl ge det hela några dagar till. Men på onsdag måste jag vara pigg för då ska jag ju på en förhandling.

Nåväl inte mycket mer att orda om det, igår fick jag nya tider för undersökningar så måste ändra jobbschemat igen…inte riktigt bra med tanke på min stackars praktikant som sällan ser mig. Men han är duktig och gör ett bra jobb med de rättsutredningar jag ger honom.

I går kväll påbörjade jag 4:e boken i serien om Miss Peregrines besynnerliga barn och ojvad det är lätta att fastna i böckernas förtrollade värld. En värld där det är lätt att färdas från den ena platsen till den andra, från den ena tanken till den andra, från verklighet till fantasi…ja en underbar värld…men den kan också ta över alldeles för mycket. Jag minns när jag började läsa bläckhjärta-böckerna för många år sedan…jag har fortfarande inte vågat läsa tredje boken eftersom jag blev så uppslukad att jag om nätterna helt drömde mig in i den världen och allt var så himla verkligt och än idag räcker det att jag tänker tanken bläckhjärta så dyker alla varelser upp helt tydligt i hjärnan….men någon dag ska jag läsa sista delen också.

Nåväl, tog inte upp boken i morse eftersom jag vet hur det blir utan steg upp och tog en dricka medan maken åt lite frukost sedan fortsatte vi med golvet. Det var inte så mycket kvar idag men det tog lika lång tid eftersom det var mycket mer av att mäta och såga plattorna så att de passade runt kaminen, Martas rum, klädkammare och trappräcke och då gäller det att hålla tungan rätt i mun för att få rätt vinklar. Speciellt i ett gammalt hus som detta där inte en enda vägg är rak😃. Mitt alldeles för låga blodtryck ställde till lite yrselbesvär vid alla lägesförändringar men det gick ändå ganska bra och inga större olyckor som medförde skador idag…😁

Sen var det dags att åka och handla med sonen som behövde en del saker och som vanligt när man handlar i Landskrona måste man besöka flera affärer för att få allt man behöver. Jag, sonen och dottern, gillar ICA Maxi i Lödde eller Råå bäst något maken inte alls förstår..🤨 Men vi fick i vart fall tag på det vi skulle till slut.

Åkte hem och vilade en stund, min stackars tå som jag skadade igår mådde ju inte alls bra i en sko…auch, är det mildaste man kan säga. Men då fick jag ju ett bra tillfälle att fortsätta läsa min bok 😅.

Var lite trött på att ha en helt obefintlig header här på bloggen så började pyssla lite med den, tog lite tid innan jag fattade hur jag kunde göra och tyckte inte att det fanns någon riktigt bra förhandsvisning. Men blev ändå nöjd med denna, tänker att den visar vad bloggen handlar om…mig och mitt liv, fibromyalgi samt juridik…kunde ev lagt till ett piano eller liknande för att symbolisera min kärlek till musik…men det får jag dona med senare.

Till middag lagade jag fläskytterfilé med grönpepparså enligt ett recept från #56kilo
Serverade det hela tillsammans med Brysselkål, blomkål och broccoli…det var riktigt gott och bra mat för makens diabetes.

Gillar

Kommentarer

sofiefriden
sofiefriden,
Förstår dig. Tycker också det är så i Landskrona att man inte kan få allt man behöver i en affär, man måste besöka flera. 😂 Tyvärr.. nouw.com/sofiefriden
fibrolivet
fibrolivet,
ja, egentligen bra affärer men de har inte allt jag vill ha...så får alltid åka runtnouw.com/fibrolivet
Frida
Frida,
Din header blev så fin! Hoppas du haft en fin helg 😊morsanpahjul.se
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229