Ansträngd arbetsmiljö 😀

Idag har jag varit på en häktningsförhandling i Helsingborg men jag har INTE varit på någon häktningsförhandling i Ystad och INTE besökt häktet i Trelleborg..... detta dels tack vare gott arbete i går med att servera vittnen, som kunde vittna till min klients fördel, till polisen, dels på grund av att vi har en så fantastisk administration som lyckades trolla fram en tolk på ingen tid till Landskrona så att vi kunde ta ett samtal via telefon istället för ett besök på häktet.

Jag blev liiite paranoid när jag var på häktet i Helsingborg.... de ser en hela tiden.... dörrarna öppnas automatiskt när man kommer, knappen i hissen trycks automatiskt in och man åker upp eller ner vart man nu ska utan att själv välja... det slutade med att jag tvekade att besöka toaletten med funderingen på om de hade kameror där också..., funderade också på om jag skulle få lov att öppna dörren själv 😂😂😂

När jag väl fick veta att jag slapp åka till Ystad slängde jag mig några minuter i soffan på kontoret och tog en välbehövlig paus. Inte så ofta man hamnar i den 😂

Under telefonmötet höll både jag och tolken på att rinna bort, sååå varmt och jag har varit för lat för att gå in och köpa en fläkt. Det visade 32 grader ute och ungefär detsamma därinne. På det kontoret finns ingen AC. Så jag ringde administrations chefen och hemställde om att få gå hem pga arbetsmiljöproblem 😀😂😂😀, det fick jag, bara jag var tillgänglig.

Så, hämtade KG, handlade lite och njöt av AC:n i bilen.

Middagen idag blev kålrotspasta, keso, karre’ och sallad. Till efterrätt/kvällsmat blev det som vanligt bananomelett med bär och keso.

Däremellan hann jag baka 2 mandeltårtbottnar som på lördag ska dekoreras med äggkräm, grädde, bär och citronmeliss. Just nu ser de ju inte så roliga ut, men tänkte göra 2 till så lika bra att börja i tid.

Medan jag väntade på att de skulle bli färdiga provade jag min nya pianopall. Jag är supernöjd. Lätt att höja och sänka och vinklingen blev också bra så att höfter och rygg hamnar rätt när man sitter där.

Kvällens sång kom jag att tänka på i går kväll när jag satt och skrev mail. Fleetwood Mac det var några år sedan sist jag lyssnade på den men så bra ....

  • Nära Härslöv

Gillar

Kommentarer

Densaknadefamiljen
Densaknadefamiljen,
så gott det såg ut 😋
nouw.com/densaknadefamiljen