Blir ett litet kort inlägg idag bara. Det har varit en ganska sedvanlig smårörig måndag på jobb, har fått en positiv dom som det var en glädje att meddela min klient, haft bra kontakter med andra klienter och hjälpt mina kollegor, som fått en del nygamla ärenden på sina bord, att bena upp och se vad som ska göras.

Även om jag trivs väldigt bra på kontoret i Landskrona så är det trevligt att ha mina kollegor runt omkring mig :-). Vi håller tillsammans på med en tävling på Tappa .se. vi ska gå från Boston till New York på ett visst antal dagar så man skriver upp aktiviteter och steg. Jag som gillar att visuellt se framstegen tycker att det är ett roligt sätt att göra det på även om jag bara kommer upp i mina 10000 steg typ varannan dag. Jag är grön gubbe :-)


I kväll har jag varit på Filborna och tränat två vattenpass, det är alltid skönt m en det var mycket folk där, troligtvis beroende på att de har en gratis provvecka den här veckan. Det blev en hel del skratt och extra plumsande i vattnet idag.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

​Det blir ett kort inlägg idag också trots allt och inte bara en länk.  Har haft en bra sabbatsdag idag. Började med att laga en god frukost med äggröra, rökt fläskfile och även lite gyroskryddade kycklingstrimlor....en helt ok frukost för maken som också passar oss andra. Gick snabbt igenom psalmerna som skulle spelas idag och konstaterade för femtioelfte gången att jag måste träna på dem någon eller några dagar innan det är söndag. Idag var det psalmen "det är solsken i min skäl idag" som jag inte var helt 100 på, men det gick bra ändå. Det är en glad och trevlig psalm :-)


Mötena var bra och det är alltid underbart att höra och träffa alla goda vänner där....det är möjligt att jag inte alltid är så talför och ibland använder pianot som en ursäkt att inte interagera så där vansinnigt mycket men det betyder inte att jag inte trivs med att veta att jag är bland vänner.

Efter kyrkan var vi bjudna på middag hos några av vännerna, kycklingklubba, ris sås och hemodlade gröna bönor - supergott och trevligt. Sedan var det bara att ila hem för att byta om och hämta KG då han bjudit oss på bio.

Det blev Marvels "Black Panther", en bra film men kanske inte sååå bra som det påstås. Den har ett bra budskap och är spännande så helt ok. Tiden gick fort när man såg den i alla fall.

När vi kom ut från bion kollade jag förstås telefonen och upptäckte att jag hade ett flertal meddelanden på messenger två stack ut lite mer än de andra, bl.a. detta...

Jag har minsann vunnit 2 biljetter till Helsingborgsrevyn....KUL! Ser verkligen framemot det.

Avslutningsvis får ni den här länken
https://www.youtube.com/watch?v=JqmSP0Y3JtU

Ha det gott


Likes

Comments

Känner mig lite splittrad och vet inte exakt var jag vill skriva, men länge sedan jag var här….kanske beror på att den här bloggen är tänkt att handla om att hantera vardagen och livet med min egen fibromyalgi och makens diabetes. Ganska tråkiga ämnen egentligen och det blir lätt en klagolåt och jag gillar ju inte att beklaga mig.

Kan väl säga som så att jag har fått vänner att använda de kraftuttryck jag själv inte tar i min mun, åt mig J. Ack vilken hycklare jag är…jag behöver egentligen inga kraftuttryck men blir arg, irriterad och ledsen när kroppen inte vill som jag vill och mitt jag vägrar acceptera det och jag kör på som ingenting på dagarna för att kollapsa på kvällarna…

Borde dessutom hjälpa maken med diabetes och blodtryck genom att införa bättre kostvanor (hans läkare drog honom bokstavligen i örat tidigare i veckan), håller på att experimentera med vad som fungerar för honom men också oss andra. Jag säger bara BLOMKÅL, det kan man använda till mycket och vi tycker båda om det (sonen lever på kycklingvingar när vi andra äter grönsaker och fisk). Men blomkål är ofta dyrt och kräver ju sin tillagning (även om den är ryslig god rå också enligt min mening). Det är bara tråkigt att maten blir så blek när man använder mycket blomkål, nästa gång jag gör blomkålsris tänkte jag tillsätta lite saffran för färg och smak eller bara gurkmeja för färg…någon som provat det?

Det är middagen det, det är inte det som är det svåraste utan frukost och regelbundna matvanor. Själv är jag borta 10-12 timmar per dag och då blir det lite slarv härhemma …

Just nu är det annars inte så enkelt att se positivt på tillvaron, lite tjurig ekonomi eftersom maken då inte får jobba som vi planerat för, Svein Åges svärdotter som gått bort och oron för den efterlevande sonen som har sina problem, osv….

MEN då finns den stora glädjen i livet (förutom familjen med Martas konserter som vi gärna går på, teatrar och musikaler som vi besöker, bio som vi också går på tillsammans, KG:s framsteg med sitt skrivande och att det går bra på hans jobb)…musik och kyrkan. Fast det är ju en röd tråd genom allt jag gör tror jag. Jag kopplar bäst av vid pianot, perfekt att jobba hemifrån då och då och kunna pausa med några minuter vid pianot….Martas utbildning = musik, musikaler = musik, bio = filmmusik.

Här är vi på konsert i Vadstena, där Marta och hennes studiekamrater
framförde fantastiska stycken

Kyrkan och evangeliet finns med mig vart jag går och jag hade en underbar upplevelse i tisdags när jag var i Köpenhamn då primärs generalpresident Joy Jones var på besök. Vilken Ande, glädje och gemenskap det fanns.

Det jag också tänker på är hur musik kan användas som kommunikationsmedel, jag har vänner från en annan tid och ett annat liv som jag i princip bara kommunicerar med via musik. Vi skickar länkar med olika låtar och artister och vet precis vad den andra personen vill ha sagt. Sara Varga, Tomas Ledin, Louise Hoffsten, gyllene tider osv. osv har musik som är perfekt att kommunicera med. Vi är rörande eniga om att vi inte kan träffas då risken för oöverblickbara konsekvenser är överhängande men vi vet var vi har varandra om det skulle behövas…tur att vi inte ens bor i samma land J. Men det är kul att hitta låtar som uttrycksmedel….ibland går det vääääldigt lång tid mellan länkarna. (som längst med en person 23 år, men det fanns ingen tvekan om vad som ville sägas när länken slutligen kom). Det är en kul liten hobby jag har….

Musiken är också väldigt viktig som träningspepp, det gick nästan 8 månader utan att jag var i närheten av att träna på filborna med den vattenträning jag vet är så bra för mig eftersom jag lyckades gå ner mig rejält. Men nu är jag tillbaka och vissa pass ser man mer framemot än andra för att man vet att det är bra musik som passar till de olika rörelserna, pulshöjande ibland, styrka ibland, stretching ibland och sedan helt för sig själv yogan med dess speciella musik.

Det finns ju så många bra sätt att lyssna på musik idag...Spotify, Soundhound (är ett måste för att identifiera åtar) Youtube, Soundcloud, Itunes för att nämna några...

OBS! bilden är från filborna arenas hemsida www.filbornaarena.se

Försöker lura med mig lite fler vänner dit, får se om jag lyckas med det :-)

Vi ses och hörs, när vet jag inte men det kommer….kanske bara i form av en musiklänk, som den här, som i vart fall någon kommer att förstå budskapet med ...

https://www.youtube.com/watch?v=GBrVyjT8CHQ

vem vet :-)


Likes

Comments

Idag är det lördag och det var bestämt att jag inte skulle jobba med juridik och det har jag inte gjort!!! MEN tanken var ju att det skulle vara soligt fint väder och soligt var det inte snarare blåsigt och kallt.
Dock hade jag bestämt mig för att fortsätta min ojämna kamp mot rabatten runt flaggstången. Ojämn pga att alltmedan jag jobbar med juridik i veckorna så jobbar ogräset sig starkt och frodigt dag för dag medan jag max har en dag i veckan på mig att dra upp det. Men skam den som ger sig, jag vann den här veckan också. 😂😂

Dagens förnöjsamhet ..... inte bara ogräset blev uppdraget. Lite nya växter kom också ner

Dagens gåta är...... hur i hela fridens namn har denna snäcka hamnat djupt ner i jorden i min flaggstångsrabatt?🤔🤔

Jag hade planer på att hinna med väldigt mycket idag, bl.a. att visa jordgubbslandet lite omsorg, men kroppen behövde lite vila och lite mat behövde handlas in och KG skulle ha skjuts till och från bion så jag hann inte allt jag jade tänkt, men så är det.

Maken och sonen fick dock eldat en del grenar, stubbar och annat skräp. Jag har en oerhört stor respekt för eld samtidigt som det är väldigt fascinerande.

Så dagens skräckblandade förtjusning ser ni nedan....

Och just för att jag har sådan respekt för eld så tjatade jag om att det inte räckte med någon hink med vatten utan vi skulle vattenslangen där..... den vi brukar använda nådde inte fram, så en annan hämtades vilket kom att förorsaka dagens gapskratt

Den sprack!!! Mitt framför Svein Åge som fick sig en rejäl dusch av iskallt vatten😂😂😂. Själv hade jag sett en oroväckande rörelse i slangen och tagit ett steg åt sidan.

Så är dagen till ända och eftersom kropp och själ är uttröttade blir det inte mer gjort idag.... räckte ju med ommöbleringen av sovrummet igår kväll som för övrigt blev väldigt bra. Jag har bara slagit huvudet i snedtaket 1 gång och greps inte av panik för att jag sov under det. 😀😴😴😴

Hörs i morgon

  • 79 Readers

Likes

Comments

Äntligen fick man uppleva en underbar sommarmorgon, var som vanligt tidigt på jobb men hann njuta av din friska luften som förebådade en vacker dag. Det har varit riktigt varmt och skönt, första sommardagen skulle jag vilja säga.

Förmiddagen sprang förbi, som den brukar, jobb och möte med en säljare som sett över vårt telefonbehov och kostnader. Ett bra möte som sänker våra kostnader markant. Det är alltid positivt ju. Fick i mig en tidig lunch, thaimat, innan jag begav mig till förvaltningsrätten och Migrationsdomstolen. Thaimaten var rester från igår, jag köpte en "take away" buffé från basilika igår, rätt packat i matlådorna räcker det till 3-4 måltider till mig för totalt 80kr. Jag äter ju inte så mycket åt gången så det är perfekt.

Kom till förvaltningsrätten och kunde inte låta bli att ta en bild på statyn som står utanför

Lite sarkastiskt känns det ibland att all offentlig makt i Sverige utgår från folket, när folket drabbas av att det offentliga både kränker dem och behandlar dem orättvist och icke rättssäkert. Samtidigt så ska man var väldigt väldigt tacksam för att man är född i ett land med demokrati där vi kan utöva våra rättigheter att rösta. Och ett land där vi slipper svälta, ett land där skolan är fri och män och kvinnor har samma rättigheter....det är här bakgrunden till dagens rubrik avslöjas...ja, vi har blivit med barn och KG och Marta har fått en syster (fast de vet inte om det ännu). Hon heter Lau Thi Ut, och ska fylla 4 år i oktober, Ut bor i Vietnam i Området Lai Chau och hon är vårt fadderbarn. Det är väl det minsta man kan göra, hjälpa ett barn och en by med några kronor i månaden, med tanke på allt som vi har. Det ska bli spännande att följa lilla Ut.

Jag vill inte lägga ut en bild på henne, men hon är ljuvligt söt och klär fint i gult 😀

I domstolen idag hände det jag fruktar mest av allt, fibrodimman slog till med kraft och jag bara satt och funderade på vad i hela fridens namn det var för viktig fråga jag tänkte ställa....domaren var dock av den tålmodiga sorten och min tystnad och påpekandet från mig att jag behövde komma på frågan accepterades vänligt. Inte alltid det är så, nu tog det inte så lång tid innan hjärnan rullade igång igen men för mig kändes det som en evighet.... tur att det var ett mål där tolk behövdes, då får man alltid lite extra tid att komma igen på medan tolken gör sitt jobb.

Men läskigt kändes det....jag måste snart göra något för att vända den utförsluttande fibrotrenden. Har fått en tid hos läkaren den 20 juni som jag inte tänker boka av som jag gjort med de senaste tiderna. En kollega fick mig även att fundera på om jag kanske ändå ska be om att få några sömntabletter.....om jag bara får sova ut en natt i veckan så måste det ju vara bättre.😴😴😴


när jag kom ut slog värmen och doften av blommor emot mig, innergården på förvaltningsrätten stod i full blom, tusentals blommor på buskar och träd bildade en doft ingen parfym i världen kan efterlikna, skönheten i blommorna får mig också att förundras över skaparens förunderliga makt och konstnärlighet.

När jag väl kom hem åt vi den godaste av middagar, inte mycket som går upp emot panerad spätta, kokt potatis, handdrivna morötter och remouladsås. Supergott

Efter en timmes vila begav jag och KG oss iväg till affären eftersom han behövde handla inför en utflykt med skolan i morgon...eftersom vi snart ska ha en fest behöver vi bli av med en del säckar med flaskor och burkar som står i festlokalen....vi tog med oss tre säckar och man ska sannerligen inte förakta de kronor en flaska är värd, eller vad säger ni?

Ha det så gott så hörs vi i morgon

  • 85 Readers

Likes

Comments

Godkväll, eller kanske jag ska säga god natt.... klockan är ju trots allt snart 00:00. Idag kunde jag inte komma på någon bra rubrik för jag vet inte riktigt vad jag ska skriva men något lär det bli.

Dagen började med art maken stressade för att vi skulle lämna hans bil 06:30 på verkstaden och vi planerade för det... när han sedan kommit i bilen och kollade tidkortet visade det sig att den inte skulle lämnad förrän 07:30 och då blev JAG stressad, vad skulle jag höra hemma en extra timme så där??? Jag som inte ens har ro att sitta ner och äta frukost innan jag ska iväg... ( den äter jag i bilen)... men rastlösheten blev ändå bra, hann städa tv-rummet samt vika och lägga in tvätt 😀👏

Jag fick också gratulerat både maken och vänner och släkt i Norge på 17 mai.

Den vackra norska flaggan hissades förstås och en stor del av facebookandet idag har gått åt till att titta på foton från våra norska vänner i sina vackra bunader.

Eftersom det skulle ätas lite rester av grillat kött idag och det fanns färdiga potatisbakelser behövdes lite brun sås, och jag orkade helt enkelt inte göra sås så jag, hör och häpna, köpte färdig! Den var väl helt ok, inte hemmalagad men som sagt helt ok eller tom god införskaffade också en ny krydda som jag sett flera ggr men aldrig provat... den lär vara god till ugnsbakade delikatesspotatisar😀

Efter en genomgång av posten såg jag att fiberdragningen närmar sig och att kontrakt är på väg 👏👏👏👏

Hurraaaa!

Ett annat hurra var att jag pratat med Marta idag. Hon har det fint därnere i Tyskland men oj vad jag är tacksam för att även hon beslutat sig för att avstå från alkohol, det gjorde att hon kunde vila lite medan de andra gav sig ut för att ta ett glas, slipper lägga pengar på det och oroa sig för konsekvenser.

Jag som inte varit nykterist hela livet kan trots det inte förstå tjusningen med alkohol... det gjorde jag inte innan heller så det var inte mycket jag på frivillig väg fick i mig som ung och det jag fick gav mig sannerligen inte någon mersmak.

Från det ena till det andra så hade vi våra trevliga hemlärare på besök i kväll och vi talade om vikten att "vaka" över varandra... "vaka" i betydelsen ta hand om varandra och finnas där när det behövs.

Nu har jag precis avslutat förberedelserna till min förhandling i Migrationsdomstolen i morgon, tagit mig en dusch och är snart redo för sängen.

Vi ses i morgon

  • 75 Readers

Likes

Comments

Fördelen med att blogga på Nouw är att det är lika enkelt på mobilen som på datorn och just nu har jag kapitulerat och hamnat i ryggläge. Men blogga kan jag som sagt göra enkelt på mobilen :-)

Det är långa dagar på jobb och jag var där 06:15 idag och gick 17:15 och det är egentligen helt ok om jag bara haft lite mindre värk och fått lite mer sömn. Fast jag vet inte om det hade hjälpt.... tröttheten är på ett helt annat plan.... men det hade i vart fall inte skadat :-)

Det finns vissa bieffekter av tröttheten som jag ogillar själv..... jag äter för att hålla mig vaken, speciellt i bilen.... i eftermiddags vart jag lite rädd att jag skulle somna till i bilen. Men jag kan även äta under dagen för att klara av att vara vaken, resultat är ont i magen då min kropp förväxlar både mättnad och hunger med smärta så jag behöver alltid vara lagom mätt..... nästa resultat är viktuppgång och det var ju inte meningen. Senaste proverna visade dessutom att ämnesomsättningen sjunkit igen .... grrrr :-(

Nåja nog med gnäll (nästan i alla fall)

Jag måste mitt i allting säga att det är ljuvligt att komma hem att öppna bildörren, höra fåglarna kvittra och doften av blommande raps formligen omsluta dig. Jag blir aldrig trött på mitt grannskap, bestående av natur och djur som skiftar mest hela tiden

KG har varit ute och ätit med sina vänner idag och jag hämtade honom vid bussen. Det är bra att veta att de har fina kompisar att umgås med.

Marta har jag koll på via "hitta vänner", man får ju hämnas lite för hon brukar ha koll på mig. 😂. Är vi på väg tillVadstena tex så har hon genast koll på om vi slinker in på något intressant ställe på vägen. 🙄. Tidigare idag var hon på en skola men nu verkar hon vara på eller nära hotellet

Tidigare idag när jag hade en snabb paus skulle jag lite snabbt stoppa i mig några vindruvor varpå en plötsligt försvann..... innanför klänningen 😊. Landade väl i behån men jag hittade inte den🤔. Det gjord däremot Pippinkatten när han skulle trampa runt för att hitta en bra sovställning i mitt knä .... se bara så belåten han ser ut 😂😂😂

Lika belåten var inte jag idag då jag pratade med maken för att höra hur läget var. Idag hade han mått lite sämre med bröstsmärtor och svettningar...men hallå.... med tanke på diagnosen hade det kanske varit lämpligt att ta sig till akuten... men nej då, inte så farligt!!! Han är alldeles för lik mig för sitt eget bästa, men jag har inte någon livshotande sjukdom precis....suck, vad ska man göra med honom ☺️?

Ha det gott
Vi hörs förhoppningsvis i morgon

  • 77 Readers

Likes

Comments

God kväll!

nu har jag landat här hemma i min fåtölj, vilket är väldigt väldigt skönt.

Dagen började med frukost med familjen lite småprat och städning av stugan. Tårtan åts upp och likaså kladdkakan (fast den smakade aldrig jag på, kom jag just på).

Sedan körde vi till Marta med en del av hennes saker och så vidare till Östensons för att handla. Marta konstaterar att det är väldigt praktiskt att ha föräldrarna på besök när man behöver handla matsäck till Tysklandsresan till i morgon, sallad och baguette, riskakor och dricka. Lite chips och några äpplen skickades också med.

Därefter bar det iväg hem till henne igen och inpackning av en del av hennes saker också och på med cykeln som vi tog hem idag. Sedan skulle hon städa efter föreställningen igår. Under tiden väntade vi i bilen för att sedan äta lunch tillsammans alla fem.

Just som vi satt där såg jag min mors gamla vän Ronny, som vi inte hittat under de andra två dagarna. Det blev ett glatt återseende och det var pricken över i:et på resan för min mors del.

När Marta var färdig åkte vi till Antons för att prova en ny restaurang.......KG upptäckte att de hade vulkanpizza, något han länge velat pröva men aldrig hittat..

Tydligen var den extremt god....lyckan var gjord. Vi var väl i och för sig nöjda och belåtna allesammans när vi ätit där.

Mätta och belåtna körde vi hem med Marta varefter vi startade färden hem....Lite bekymrad var jag pga min enorma trötthet och att jag inte tagit några tabletter mot min smärta (de hade jag lyckats packa ner längst ner). Nu när maken inte kan köra så mycket så blir det ju jag som kör mest hela tiden. Men det gick bra och vi kom hem tryggt och säkert.

Tillfredsställelsen är stor när man närmare sig hemmet och dess omgivningar....tröttnar nog aldrig på det (utom vid vissa höstdagar då det inte är så paradisaktigt)

nu ska jag gå och lägga mig alldeles strax. I morgon ska jag följa med maken på ytterligare en undersökning. Ibland önskar jag att de kunde göra alla undersökningar på en gång, ha sin konferens och sedan bestämma vad som ska göras, den här väntan och oron kan ju göra en galen.....Dessuotm blir jag galen när man inte vet hur mycket han kan förväntas göra härhemma, hur stor risk är det?

Nåja, får väl ha lite mer tålamod


God natt alla, hörs i morgon

Likes

Comments

Idag har vi tagit det ganska lugnt. Åt frukost vid 9 när KG och Marta kom. Marta brukar vara ganska lycklig när vi kommer och skämmer bort henne med favoritmat som hon som student inte har råd att köpa själv 😀.
Vid 10 kom Stefan och vi gratulerade Marta som nu kan vara lugn inför Tysklandsresan då hon fick euro av oss, de roliga presenterna ett kaktusbäddset, en selfielampa och en popfigur.

Sedan åt vi en rysligt god prinsesstårta inhandlad på Östenssons.... och här skulle jag ha lagt in en bild på tårtan om Marta som tog en bild hade skickat den till mig som planerat 😀. Istället. Kir det bilder från gårdagens föreställning tagna av Anders Düring .

Foto Anders Düring

Sedan gick vi för att visa mor klosterkyrkan samt gå på en lunchkonsert med musikeleverna. Trodde först inte att min mor skulle kunna vara med, men konstaterade att det nog skulle gå bra att komma upp för trapporna, så vi fick upp henne och det var i vanlig ordning en fantastisk konsert. Marta som fortfarande inte är bra i rösten sjöng inte men vi tycker ju så mycket om att höra de andra fantastisk eleverna

Konserten var i Trefaldighetskyrkan, varpå min lustigkurre till bror undrade om det fanns en tvåfaldighetskyrka och en enfaldighetskyrka också. 😂😂😂


Därefter blev det vila för oss och jobb för Marta som skulle sminkas samt fixa de andras hår inför kvällens föreställning. Vi åkte och handlade och i väntan på Marta tog vi det bara lugnt.

När vi ätit gick Marta tillbaka till teatern, KG till Martas rum och vi tog det lugnt, kollade Facebook, youtube och annat intressant 🙄

Vid 20-tiden fick mor datorn för att titta på "smartare än en femteklassare" medan jag och Svein Åge gick ut en runda.

Ner till Vätterns strand i det lite småkyliga och lätt duggande vädret.

Jag hittade en massa intressanta "fönster" på vår lilla promenad, med änglasamling, katter och blommor...det är en bedårande liten stad

Även gatlyktorna är charmerande

Väl hemma fick vi i gång den gamla TV:n på övervåningen och tog fram lite mer tårta och förstås chips, vi skulle ju se Eurovision 😁. Marta bestämde sig för att komma hit och titta med oss en stund innan hon skulle på fest....hur mysigt som helst.

Det får vara allt för i kväll ....nu väntar vi på resultatet av Eurovision

Ha det!

  • 88 Readers

Likes

Comments

Idag drog vi iväg hela familjen, både KG, mor, Svein Åge och jag iväg till Vadstena. Dels för att se operan musiklinjen har satt upp och dels för att fira Martas födelsedag. Hon fyller ju 20 på måndag men då reser de till Tyskland. Visserligen ska vi fira den 27:e också men det är ju länge till dess😀.
Det blev i vart fall 3 kära återseenden häruppe förutom alla härliga ungdomar och lärare.

Först och viktigast: Marta

Sminkad inför föreställningen kom hon till Venezia för att äta med oss

För det andra soliga och Vackra Vadstena

För det tredje.... mina i-pads!!!!!!!

Innan vi åkte fick Pippinkatten en leksak med godis i..... snacka om förvirrad katt 😂(och lat, jag fick leka med den så att godiset trillade ut)

Väl framme träffade vi Stefan, min bror som är här för att 3-d scanna bl.a. I klosterkyrkan, och Marta, vi hivade in våra grejor i stugan och tog oss sedan till Martas rum för att visa mormor det och lämna KG:s saker då han valde att sova där. Marta gick sedan till teatern för förberedelser och vi åkte och handlade innan vi alla träffades på pizzerian.

Sedan var det hem och förbereda sig för att gå på opera

Och vilken härlig och rolig opera det var, dryga 2 timmar med underbar sång, humor, intriger och musik. Det var full njutning i Sveriges äldsta teater, nära 200 år! Fast bänkarna var ju också lika gamla.... typ en planka! ( fast de hade lagt kuddar på dem). Eleverna här uppe är sååå duktiga. Det var de i åk 2 som hade solonumren och det gjorde de med bravur.

En lång jobbledig ( nästan) dag är till ända och nu är det dags att sova.

Godnatt

  • 90 Readers

Likes

Comments