Header

3993213536

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

MUSTANG 

Mustang som även kallas för Musse kommer att pensioneras och kommer att lämna ridskolan imorgon 23 februari likaså kommer misty också pensioneras. Musse är född 1993 vilket betyder att han är 21 år och är ganska gammal för en häst. Han är en liten rund fux som är väldigt populär både bland dem små och större på ridskolan, han är ridskolans minsta B-ponny med 113 cm i mankhöjd. Han är väldigt snäll att hålla på med i stallet. När musse blir riden är han lagom pigg, brukar oftast vara snäll men kan självklart vara väldigt busig!! Han har sina typiska hörnvändningar och bockningar när man rider barbacka på han. 

Julia, min kompis har skött han i cirka 6 år om inte längre. Hon och musse passar VÄLDIGT bra ihop. Jag och säkert många fler kommer att sakna musse!! <3>:( Det är bara att hoppas på att han får det bra dit han åker.

Likes

Comments

Idag runt halv 1 åkte alice till arlanda för att resa med Micke & simon till spanien. Mickes pappa har ett semesterhus där så dem ska bo där hela sportlovet. Jag hopps att hon köper något till mig därifrån ? Jag har alltid velat åka till spanien, men istället åkte vi till Maldiverna som är så mycket finare. _MG_0073 (3)

Likes

Comments

Har ni hört talas som spelet ”Talking Angela”? Helt jävla sjukt säger jag bara. Vad ni än gör ladda inte ner det spelet!!! Det är ett peddo som har hackat det spelet för att kunna kidnappa små små barn. Det spelet är baserat mellan 6-10 år. Om man tittar noga i kattens ögon så ser man konturerna efter en gubbe och hans rum med en tavla i bakgrunden. Så fort du laddar ner det får han din Ip-adress och kan ta reda på ditt nummer och vart du bor. När du laddar ner det så frågar ”katten” dig massor med vissa saker, du kan alltså chatta med henne. Vissa frågor har framstått som snuskiga.

Flera i 6:an har laddat ner Talking Angela och kyle har chattat med han och han frågade om han var oskuld och frågade om han fick ta den :o jag vet….sjukt!! VAD NI EN GÖR LADDA INTE NER DET FRÅN APPSTORE ELLER ÖVERHUVUDTAGET!! ?Talking-AngelaOm ni tittar i ögonen så ser ni, annars är ni fane me blinda!!

Likes

Comments

Jag funderar mycket på att byta tillbaka till nattstad men jag vet inte… Jag tror jag inte kommer att göra det men om det inte kommer upp några inlägg på mer än 3 dagar så testa och titta på nattstad.se/fiawolle ? Men jag kommer att få denna blogg på fötter snar ska ni se, jag har haft nationella hela veckan så det har gått lite trögt ?

Likes

Comments

Hallö!!

Jag skrev ju för någon dag sen om hundvalpen. Jag har panik! Fast jag har en hel månad på mig ungefär att bestämma namn så vill jag få så bra namn som möjligt.

Jag har typ en top 5 lista:

1? Tango

2? Yoshi

3? Zimba

4? Triton

5? Teddie

Detta är mina favorit namn hittills, Triton är alices favoritnamn!! Om ni har några namn förslag så snälla kommentera. Jag är sjuk och jättetrött så jag tänkte gå och få lite sömn, puss ?

bhhh

Likes

Comments

Sitter i skolan nu, precis kommit hit efter typ sprungit onödigt snabbt….jobbigt!! Idag ska jag ha nationella prov, fyfan det kommer gå åt helvete!! Ja nu ska jag inte förstöra eran genom ett tråkigt inlägg så jag avslutar här, puss ha en bra dag ?bloggg

Likes

Comments

Ååååh vad jag är glad nu!! ? Nu har jag och mamma tingat en liten söt keeshond valp. Just nu är den 6 veckor, vi får den när den är cirka 10 veckor. Liksom titta på den där lilla söta nallebjörnen ? grön 2 (1)

Likes

Comments

Skrev ju igår att jag skulle göra ett inlägg till om romme och här kommer det.

Jag startade dagen med att gå upp vid ungefär 5 och det var inte det lättaste ska jag bara säga. Jag käkade frukost och sedan var jag så himla dum så klockan kvart i 6 gick jag och duschade fast vi skulle samlas 6 och det visste inte jag ? jag vet jag är duktig….

Jag och Olivia fick platser längst fram i bussen, typ VIP ? Vi åkte buss i ungfär 3 och en halv timma, skit jobbigt. Vi kom fram ungefär vid halv 10, sedan gick vi och hämtade ut skidor som vi hade hyrt och satte på oss dem. Jag, elin & emma började att åka med en idrottslärare Andreas och det gick väll sådär i början. Jag och elin störtade ner för backen…hehe. Man kan ju säga att jag ramlade efter det och skidorna fölg åt helvete….

Vid ungefär klockan 12 åt jag, elin, emma och Wilma lunch för att jag och elin skulle möta klara, olivia, ellen klockan halv 1 då skulle vi åka med dem ett tag. Olivia & klara var fan bättre lärare än vad Andreas var haha. Jag lärde mig att plåga!! wow!! Jag åkte bara gröna & blåa backar för jag var inte säker på röda. Jag och elin ramlade rätt så ofta så ellen blev typ fett lack för hom behövde vänta på oss hela tiden men aja her fault. Då fick hon väll bli lack då…

När klockan närmade sig ungefär kvart över 3 började vi hitta tillbaka, byta om, lämna tillbaka skidor, hjälm och pjäxor för att klockan halv 4 öppnade bussen och klockan 4 tror jag åkte vi hem. Påvägen hem hade jag och olivia laddat upp med godis som vi hade till filmen, mammas pojkar….as dålig!! Vi var hemma runt klockan 8 och då hämtade pappa mig på strandtorget.

Detta var ungefär hela min romme resa, om ni var med i romme hoppas att ni också hade roligt! Jag hade as roligt och kommer lugnt följa med nästa år ? Puss ses imorgon ?

Likes

Comments

romme here we come??

 

jag gick upp klockan 5 imorse, käkade frukost och klädde på mig. Sedan fick jag något anfall att jag skulle duscha om tvätta håret på 5 minuter :)

Likes

Comments