Lättar mitt hjärta lite

#uppdatering
Gått ifrån bloggandet ett tag nu, men nu är jag nästan återställd efter allt som hänt sen sist.

Snart gått en månad sedan allt eskalerade i mitt liv TOTALT men nu kan jag prata om det med ett leende på läpparna på utsidan fast insidan skriker fortfarande efter någon sorts av bekräftelse.

Allt var underbart den 12 februari, träffade "världens underbaraste" kille, trodde jag....
Allt var frid och fröjd tills jag blev utslängd klockan 04.30 på morgonen då han kastade ut mig och vips så var jag hemlös, jag hade 30 minuter på mig att ta mina saker för att lämna honom ifred.
Ska berätta så ni hänger med på allting.

Den första veckan var allt frid och fröjd men sen efter det så eskalerade det. Inte känt mig vacker eller något på nästan 3 månader, oavsett hur mycket jag än sminkade mig så räckte det inte för att täcka över mina feta kinder och hur mycket kläder jag än tog på mig så räckte det inte till för att täcka min stora mage (hans ord, inte mina)

Det hemskaste är väl att jag får sådana flachbackers då och då och det är riktigt hemskt.
Minns den gången då han brottade ner mig i soffan och höll fast mina armar och sa jävla horunge du ska lyssna på mig för jag är din boss och om du inte lyssna på mig så vet du vart dörren är.
Jag trodde seriöst jag skulle dö när han nästan tog stryp grepp på mig där i soffan och skrek på mig och oavsett hur mycket jag än grät så sa han bara håll käften.

Den gången en kille hade raggat på mig så blev han så arg för att denna killen satt och skrev att jag var sexig och snygg och bara för det så skulle han köpa en heltäckande svart dräkt till mig för att täcka allt på mig förutom mina ögon.
(Jag har absolut inget emot olika religoner eller kulturer men som kristen så har vi alla en fri vilja och klä oss hur vi vill förutom i kyrkan, för där finns det vissa saker man inte få ha på sig. Han ville med andra ord att jag skulle byta religion och klä mig i en svart heltäckande dräkt där jag täckte ALLT på min kropp förutom ögonen)

Och med andra ord så var jag tillsammans med en kille som var manipulativ och betedde sig som ett svin mot mig samtidigt som han "älskade" mig över allt annat. Ena stunden var vi världens lyckligaste par och andra sekunden så skrek vi på varandra för att JAG ville att han skulle umgås med mig eller bara hjälpa till där hemma och städa.
Men oavsett vad så blev det ALDRIG bättre trots att han LOVADE att bättra sig.

Trodde ALDRIG att den dagen skulle komma då jag stod där med mitt pick och pack mitt ute på gatan och grät efter hjälp.

Som tur väl var så räddade en kompis mig som körde mitt i natten för att inte låta mig frysa till döds för min kärra pojkvän inte brydde sig ett skit och bara kastade ut mig.

Att få höra dessa ord varannan dag till varje minut sårar mer än fysiska slag.
• Bullfitta, Dum i huvudet, Idiot, Slyna, Hora, horunge, Rövmög, Äckliga ludder, Möggfia, Tjock, Bitch, Utvecklingsstörd, Hitler, Stalin, Kukfia, Fia med knuff, Fia med kuk•

Trodde aldrig i min vildaste fantasi att en människa som "älskar" en över allt annat skulle ha mage och göra såhär mot en annan människa men hade så jävla mycket fel så ingenting stämde...

Finns så mycket mer att skriva om just dessa korta månader men allt orkar jag inte ta upp, sorry!

Har lärt mig iallafall att jag var tillsammans med världens värsta svin och det kommer ta några år för mig innan jag läkt inombords helt igen, men jag har bara mig själv att skylla för att jag stannade kvar trots alla varningar jag fick och alla signaler han sände ut till mig.
Är så jävla ledsen på mig själv att jag stannade kvar nästan 3 månader av ren psykisk misshandel men ändå glad att allt är över nu och att jag fått mer kunskap om hur det kan bli i livet ibland.

Det jag ville säga med detta var att nästa gång innan ni gör något förhastat så lär känna kille innan ni rusar in i något för det kan bli såhär om man har riktigt otur men jag hoppas inte i min vildaste fantasi att någon annan heller åker ut för detta någonsin i sitt liv.

Va rädda om varandra och ger mer kärlek till varandra än hat! 💕

Love Sweetheartfia 💕

Gillar

Kommentarer