Header

Sebbe kom hit nästan direkt Emma hade stuckit. Va sjukt trött så vi låg mest och tog det lugnt, mös med kaninen och sånt. När han stack började jag packa, åt sen hämtade Louise mig. Nu sitter jag i hennes säng och kollar när hon packar!


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Jag och Emma cyklade till e4an och tog bussen till stallet. Longerade heureka först, hon gick faktiskt jättefint. Sen duschade vi henne, med schampo så nu är hon riktigt fin, medans hon skulle torka stod vi och betade henne, så sjukt mysigt! Sen ryktade vi henne och gjorde flätor, riktigt fin polle jag har! Sen tog vi bussen hem, vi fick typ hjälpa en engelsk man att hitta till Klippan, asläskigt! Och värsta regnet kom också såklart! Aja sen kom vi hem och lagade lax och sallad! Vet inte hur länge hon ska vara här men ska iaf börja packa nu!
Likes

Comments

Igår när vi kom hem från Helsingborg stack vi inom Emil och så målade han mina naglar. Nu idag ska vi till stallet, sen vet jag inte mer...


Likes

Comments

Sitter på tåget hem från Helsingborg nu! Haft en supermysig kväll med Emma! Vi gick och köpte frozen yoghurt hos oliver sen satt vi på gröningen och snackade en massa!
Likes

Comments

Blev att jag sov hos Natalie inatt. Cyklade runt hela Åstorp i pyjamas igårkväll! Asmysigt! Sen kolla vi film och massera varandras fötter sen somna vi så haha.. Hon ska iaf med mig till stallet idag, så vi ska snart cykla hem till pappa och jag byta om.
Likes

Comments

Har varit med Natalie hela dagen, sitter hos henne nu och blir klippt, har ju sjukt slitet hår!


Likes

Comments

Ligger fortfarande och kollar filmer! Lyckades se 2 om otrohet och kärlek nu, knappt arga och kära vi varit haha' usch fy.. Vi ska kolla en till nu!


Likes

Comments

När vi var på stranden kom vicci, Olivia och Lina, supermysigt! Nu ska vi kolla film och äta ännu mer vindruvor! Låter bilderna beskriva kvällen ist


Likes

Comments

Kom nyss hem från stallet! Gick mycket bra! Fick med mig lillasyster också så fick hon rida den lilla. Sjukt bråkiga hästar vi har just nu.. Men ska äta nu, sen förmodligen träna om jag orkar, sen drar jag och bästis till startanden och myser där ikväll sen har sovis!
Likes

Comments

Har haft fullt upp idag! Direkt jag vaknade drog jag på mig Stallkläder och cyklade till bussen, sen va jag i stallet någon timme! Var faktiskt sjukt mysigt, och har äntligen fått tillbaka relationen med heureka, nu sparkas hon bara lite ;) longerade henne och hon gick superfint! Sen skulle egentligen jag och Linus träna men han klabba bara så stannade hemma istället så kom edwin och bästis hit och vi gjorde grönsaksstavar och dippa och har även badat lite! Nu ska vi spela lite fotboll, sen duscha och ta upp lite på rummet sen möta Sebbe som ska sova här <3


Likes

Comments