​Hej hej...

Förlåt för att jag inte har uppdaterat något på länge, men har varit sjuk. Har haft ont i huvudet, ont i halsen och hostig. Men nu är jag bättre, just nu har jag lite ont i halsen och är väldigt hostig. Har inte varit ute sedan torsdags och är så uttråkad. Hatar att vara hemma hela dagarna och inte kunna göra något, man tror liksom att man ska hinna med flera saker, men man orkar inte göra något en att ligga i soffan och kolla på film hela dagarna.

Men jag är så himla frustrerad för att jag hatar att missa saker från skolan, jag har redan missat ett prov och 2 bedömnings uppgifter på 3 dagar.

Under den tiden jag har varit sjuk så har det hunnit snöa jätte mycket här där jag bor, vill så gärna bara gå ut och gå en promenad och få lite frisk luft. Och min mormor och morfar har kommit hit för att ta hand om mig och min syster för att mamma och pappa åkte ner till Spanien.

nu ska jag plugga lite till provet som jag kommer att få göra när jag kommer tillbaka till skolan.

Hoppas ni håller er friska :)

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej hej...

Förlåt för att jag inte har skrivit något på bloggen de senaste dagarna, men har varit med kompisar och familjen. Men i helgen så har jag sovit över hos en kompis och vi var 3 st till som sov över.

Idag så har jag tränat dem lite mindre barn. Det är så gulligt att se hur dem lär sig att dyka och kunna simma. Men när jag kom hem så hade pappa köpt semlor, så idag så åt jag årets första semlor (för mig😂).

​​​

Tyckte den var väldigt god.

Men snart så ska jag iväg för att träna lite styrka med simklubben. För det är väldigt viktigt för oss som tränar simning att inte bara hålla konditionen uppe utan också styrkan. 

Har ni ätit en semla det här året?

Hoppas ni får en bra dag innan skolan eller jobbet börjar!

Likes

Comments

Hej hej...

Jag måste börja med att det är så vackert utomhus. Allt är frostigt vilket gör att det ser så fint ut! Men det är också då jätte kallt, tror det är -7 rader nu.

Igår så var jag på ett möte med simklubben. Mötet handlade mest om vilka tävlingar vi skulle åka på och vad våra mål är med simningen i år.

Idag på svenska lektionen så var jag så trött att jag var påväg att somna, vilket inte är bra. Men ni vet när man är så trött att ögonen liksom bara vill stänga, men man verkligen försöker hålla dem uppe😂(förstår ni, lite otydligt😂). Jag somnade ändå vid 21.00 igår så jag somnade inte sent eller något. Men det kan bero på att jag vaknade vid 5.00 för att gå upp och simma kl 6.00. Eller såhär jag inte vant mig att gå upp tidigt en.

Men eftersom jag tränade imorse innan skolan så har jag ingen träning ikväll så jag ska kolla lite på film. Har ni förslag på serier/filmer som man kan kolla på?

Hoppas ni får en bra kväll❤️

Likes

Comments

Hej hej...

Igår kväll så gjorde jag lite choklad pudding till hela familjen. Det var väldigt gott, det var länge sen jag åt choklad pudding.

Imorgon så börjar allvaret igen (som mamma brukar säga😂). Nej men imorgon så börjar skolan igen och alla aktiviteter. Och en vecka efter vi har börjat andra terminen i skolan så ska vi ha prov i samhällskunskap och jag känner att jag inte alls kommer hinna plugga till det provet, men jag vill ju också höja mitt betyg i samhällskunskap så det gäller ju att jag kan det hela.

För er som inte vet så har jag ganska mycket aktiviteter och jag är lite orolig hur jag ska kunna få aktiviteterna att fungera med skolan, men jag måste väll plugga så fort jag är ledig. Men såklart gillar jag alla mina aktiviteter och vill inte sluta.

Om ni vill se mer foton som jag har tagit så kan ni följa mig på Instagram där jag lägger ut dem fotografierna som jag är väldigt nöjd av. Instagram: @ foto_fian

När börjar ni skolan? Har ni redan börjat eller börjar ni snart?

Hoppas ni får en fortsatt trevlig måndag!
Likes

Comments

Hej Hej...

Jag vet att jag skulle blogga efter Spanien, men efter Spanien tappade jag motivationen för att blogga och allt blev så stressigt med träning och skola. Men nu efter en paus så har jag längtat tillbaka till bloggandet.

Det här året så ska jag fota mycket mer så iallafall en bild kommer med i varje blogginlägg. Men jag kommer inte kunna lägga upp varje dag eftersom att jag kommer ha så fullt upp med skolan och träningar.

Brukar ni ha nyårs löften i er familj, min familj och den familjen vi nästan alltid firar nyår med gör det. Jag hade faktiskt bestämt mig för 2 st nyårslöften det här året. Det första nyårs löftet var att bara äta glass och chips på fredagar och lördagar (få se hur långtid jag klarar det😅), det andra nyårslöftet är att få bättre tider inom simningen. Men nu vill jag lägga till ett till nyårs löfte (det kanske är lite försent nu men.... jaja😂), det är att inte ta för långa pauser inom bloggen. Jag har ju tagit rätt långa pauser 2 gånger och båda gånger hände efter jag hade varit i Spanien😬.

Hoppas ni har haft en jätte bra helg❤️

📸: iPhone 6s Bilden är från nyår😅

Likes

Comments