Header

Kalas och firanden

Det var nog ingen som missade att det var alla hjärtans dag igår. Jag firade dagen på lite olika sätt. På förmiddagen satt jag på skolans bibliotek med Elsa och jobbade på en uppgift. Jag hade tagit med kakor och godis som vi åt under tiden vi skrev. Det blev lite roligare då haha.

Sedan gick jag hem och så hade jag och Eddie våffellunch. Det var riktigt gott och mysigt! Vi såg på Breaking bad också under tiden vi åt.

När vi hade ätit tog jag med några vofflor ner till Elsa som bor i samma hus som oss och så hade vi lite mini tjejkväll och såg på Desperate Housewives. Det har blivit vår nya serie som vi kollar på, fast jag är sett den sju gånger innan... hehe.

När jag hade varit där nån timme så gick jag tillbaka upp till mig och Eddie så såg vi på film och hade myskväll. Det var med andra ord en väldigt mysig och bra dag!


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Foton jag har tagit

För några veckor sedan så var jag, Eddie, Max och Ina hemma hos mamma och Kai över helgen. Vi firade Inas födelsedag och en av dagarna försökte vi boka en tennisbana för att spela tennis. Tyvärr så var allt uppbokat... så min bror och syster körde typ badminton med tennisracket istället utanför på trädgården. Jag och Eddie tittade på under tiden och jag fotade dem (såklart). Det var väldigt kul att få öva att ta bilder i fart och några bra bilder blev det allt!

En bild på alla syskon!

Likes

Comments

Foton jag har tagit

Något jag älskar att göra är att framkalla bilder och sätta in dem i album. Jag började 2015 med årsalbum och sedan 2016 beställde jag även resealbum. Jag tycker det är riktigt kul att sitta och planera vilka bilder som ska med och försöker alltid göra så att uppslagen är från samma händelse eller dag. Jag som älskar att planera haha!


För några veckor sedan så beställde jag hem bilder från mina två resor detta året, Budapest och Cypern. Då riktigt kliade det i fingrarna när jag hittade bilderna i brevlådan och började så fort jag kunde med albumet!

Likes

Comments

Mina vänner, Utflykter

Även fast jag har flyttat till Trollhättan nu så måste man ändå som uppfödd Edsbo gå på Edsmarknaden. Det bara är så haha! Så igår åkte jag och Eddie till Ed över dagen och gick tillsammans med Emma, Emil och Iselin på marknaden. Det var jättemysigt att träffa dem igen.

Först tittade vi runt lite med ganska snabbt hamnade vi nere vid karusellerna. Jag, Emma och Iselin åkte en karusell som hette "Bengts" som gick superfort!! Vi var dock de enda som inte var under 14 som åkte... Men vad gör det? Man är inte äldre än vad man gör sig!

Sen gick vi tillbaka längst storgatan. Jag och Iselin köpte munkar och Emma köpte crepes. Sedan kollade vi även lite på secondhand affären i Ed innan jag och Eddie gick hem. De andra åkte då helikopter över Ed och när de var klara så beställde vi mat på en pizzeria och alla åt tillsammans "hos mig".

Innan jag och Eddie åkte hem till Trollhättan igen så hälsade vi även på pappa och Farmor. När vi var tillbaka i lägenheten igen så myste jag ner mig i soffan med täcke och munkar efter en mycket bra dag!

Likes

Comments

Minnen, Resor

Jag har bestämt mig för att inte följa min foto challenge varje dag längre då jag har tröttnat lite på den... Men, jag har tänkt att jag ska ha den i min Bullet journal och kanske ha den som tips till de dagar jag vill blogga men inte vet vad jag ska blogga om. Men nog om det, här kommer en till punkt i min challenge!

Jag har varit på ganska många ställen än så länge i mitt liv, inte överdrivet många, men en del!
Här är en lista på de länder jag har varit i:


* USA
* Island
* England (London)
* Kanarieöarna
* Cypern
* Belgien (Bryssel)
* Danmark
* Norge
* Tyskland
*Luxenburg
* Nederländerna
* Frankrike
* Kroatien
* Ungern (Budapest)
* Italien
* Österrike
* Tjeckien (Prag)
* Schweiz


Och innan jag kolar vippen så skulle jag vilja åka till:

* Portugal
* Mexico
* Thailand
* Bora bora
* Australien
* Kina
* Japan
* Hawaii
* Bahamas
* Afrika
* Grekland

Och mycket mer!!

Likes

Comments

Dagliga inlägg

Eftersom jag sällan har en handväska så ska jag istället visa vad jag brukar ha i min ryggsäck som jag använder rätt ofta. Jag använder den när jag går på föreläsningar så oftast ser innehållet ut såhär:

Ett stort skrivblock med fem flikar (för olika ämnen jag läser), min almanacka, min ipad, ett pennfack, min plånbok, post-it lappar och "flickar" att sätta i böcker, mina hörlurar och en linjal. Jag har oftast en vattenflaska i väskan också och något att äta, antingen frukt eller lunch.

Likes

Comments

Dagliga inlägg

Kycklingsallad! En av mina absoluta favoriträtter! Och jag har turen att ha en pojkvän som gör en så sjukt god kycklingsallad. Vad kan vara bättre än det?

Likes

Comments

Dagliga inlägg

Jag jobbade väldigt mycket i sommar så jag hade inte mycket tid till annat kul. Men jag hittade på lite roliga saker och här är några bilder från i somras.

Likes

Comments

Hör kommer några av mina favoritlåtar just nu, för er som vill ha lite tips på låtar:

Likes

Comments