Header

Fixar Macen

" Det här är min älskade lilla Mac. Har haft den sedan jag började ettan på gymnasiet (som nu var fem och ett halvt år sen, helt galet) då v…"

Weekend

" Bilder från någon dag förra veckan Nu är det helg, äntligen. Just nu känns det som att man får ta varje dag i taget lite. Mycket som hände…"

En utmaning, en upplevelse

" De fyra översta bilderna är bilder från alla hjärtans dag, när vi såg August Alsina och när vi avslutade kvällens utgång på Obaren. Den ne…"

Det här är min älskade lilla Mac. Har haft den sedan jag började ettan på gymnasiet (som nu var fem och ett halvt år sen, helt galet) då vi fick de av skolan. När jag sedan gick ut trean köpte jag ut den för en billig peng och den har varit min enda laptop fram tills i somras då jag köpte mig min fina Asus till skolan. Men efter 5 ½ år så har den blivit rätt sliten. Framsidan klistrade jag på ett skin (som ni kan se här ) men undersidan är den sida som varit mest sliten. Så jag googlade runt (då jag vet att Apple sa att de inte längre har reservdelar till denna pärla), och hittade en kille på Ebay som säljer delar till gamla Mac datorer. Varav en av delarna han sålde var en fräsch (men begagnad) undersida. Så jag beställde den och skruvade av den gamla undersidan, tog bort allt damm från insidan och skruvade på den nya. Sån himla skillnad. Den gamla var repig som satan och dessutom hade limmet lossnat så den såg otroligt illa ut. Så himla nöjd. Den fungerar än så länge perfekt fortfarande, lite segare såklart, men nu ser den dessutom fin och fräsch ut. Otroligt värd investering!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Bilder från någon dag förra veckan

Nu är det helg, äntligen. Just nu känns det som att man får ta varje dag i taget lite. Mycket som händer nu. Mycket som stressar och mycket som tar över mina tankar. Men jag måste försöka fokusera på allt bra istället för att gräva ned mig i det dåliga som händer. Om en vecka är det dags för Kendrick Lamar, som jag väntat. Så det längtar jag verkligen till! Den här veckan har jag varit rätt förkyld, så har inte kunnat träna alls, vilket också känns jäkligt tråkigt. Men snart är nog halsen bra igen och då är det bara ta tag i det.

Likes

Comments

Contains affiliate links

De fyra översta bilderna är bilder från alla hjärtans dag, när vi såg August Alsina och när vi avslutade kvällens utgång på Obaren. Den nedersta bilden tog Erik på mig igår. Blev typ chockad över hur långt mitt hår blivit. Måste dock klippa mig och vill färga det lite. Tröjan är ny och är från Gina Tricot. Så himla mysig och bekväm. Ni hittar den här.

Det här inlägget får nog avsluta mina 30 dagars bidrag till den här tävlingen. Jag har haft kul, och svårt. Har inte varit bästa månaden för mig, men antar att det är själva utmaningen och det man inser. Att det kan vara supersvårt att på jobbiga, långa eller tuffa dagar lyckas skaffa bra material och få ut ett inlägg. Tar mer tid och kraft än man kan tro. Men är trots mina motgångar nöjd att jag anmälde mig och att jag försökt. Det har varit en rolig upplevelse och jag kommer hädanefter fortsätta blogga så flitigt jag kan.

Likes

Comments

I lördags skulle mamma och Tobbe ha gäster, de ville därför ha hjälp med att handla, städa osv. Så jag började morgonen med att åka ut och handla med mamma. När vi handlat färdigt och gjort alla övriga ärenden så gick vi förbi Gateau och köpte oss varsin mini-semla (och en åt Tobbe) som vi åt när vi kom hem. Åt ingen semla på fettisdagen, men delade en av de godaste semlorna jag någonsin ätit med Erik på alla hjärtans dag. Men men, semlor är inte helt fel. Tyckte det var supergott verkligen!

Likes

Comments

Idag hade vi personalfest med operan. Vi fick rundvandring i Operahuset (med guidad tur) för att lära oss lite om husets historia. Sedan blev det champagneprovning och avslutningsvis middag och spel på ugglan och utgång. Har en superhärlig kväll med mina kollegor. Insåg hur kul shuffleboard var, som jag aldrig spelat förut. Svinroligt!!

Likes

Comments

Älskar de här lyktorna. Vet att citatet är rätt klyschigt men tycker det fungerar eftersom det är en ljuslykta liksom. Dessutom att den är gjord i betong gör den superfin tycker jag. Båda är handgjorda. Älskar dessa. Väldigt simpla men ändå robusta. Love them!

Likes

Comments

Sängen som vi sov i på NOFO var nog den absolut skönaste säng jag någonsin sovit i. Den var helt otrolig. Kuddarna, täcket och sängen var drömmen. Eller hela rummet var drömmen. Supermysigt faktiskt. Rekommenderar starkt. Hade mer än gärna sovit i denna sängen varje natt. Trots att vi fick knappa 5 timmar den natten (eller något sånt) så vaknade jag relativt pigg (däremot riksbakis som sagt). Men kände verkligen att jag sovit gott dessa få timmar. Drömmer mig tillbaka till den sängen. P.s. Erik kunde inte bärga sig från att testa sängen innan jag ens hann ta foton haha!

Likes

Comments

  • Facebook
  • Twitter
  • Bloglovin
  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw