Har varit jätte oaktiv på sistone men har haft fullt upp. Har gått på konserter och varit men kompisar. Paddlat oxh varit i Nynäshamn.
Jag har gjort en fanpage med min kompis Emilia som ni kanske vet. Har börjat med en serie som heter "jag och du eller du och han" ni får jätte gärna läsa den! Men nu vet ni att jag lever i alla fall.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Detta kanske ni inte visste men jag är ett stort fan av Marcus och martinus! Dom 14åriga killarna från Norge! Såg dom på konsert på grönalund! Grät o skrek o dansade hela kvällen. Jag o min kompis gjorde tillsluten en fanpage av dom på instagram haha. Om ni vill följa så heter den marcusochmartinus_fanpage
Nästa vecka kommer dom till Skansen. Så ska vi dit. Idag ska jag till grönan med saga. :)

Likes

Comments

sommarfynd!

​Nu har det verkligen börjat bli varmt. Jag har köpt en bikini men är så sugen på att köpa en triangel bikini. Dock finns dom typ bara i stora storlekar vilket inte passar mig eftersom att jag har rätt sm bröst. Jag är nog mest fast vid den svarta/vita/rosa/blå. Vilken tyckte du var finast? 

  1. Det här med glasögon då. Jag har inga, jag passar verkligen inte i glasögon. Jag tycker dom flesta ser så stora ut och man blir en stor mygga.. Jag älskar verkligen runda glasögon, men dom passar jag inte häller i. Häälp! Vad ska jag göra? Det är sjukt jobbigt att gå runt i solen med stängda ögon!

Likes

Comments

Imorgon (söndag) ska jag fira min konfermation och de ska bli så kul!
Vi ska först vara i kyrkan sen drar vi hem till mig och äter grekisk plockmat, sedan blir det femkamp och frågesport om mig. Så hela dagen idag får år av att fixa med borden så vi kan äta tillsammans. Och ta fram alla grenar till femkampen osv.
KRAAAM

Likes

Comments

bästa resan i mitt liv!

Nu har vi inte hörts på ett tag men nu kör jag igen. Har inte kunnat blogga pågrund av olika anledningar. Först tog vi planet till Danmark och åkte vidare till Italien. (Rom) sen sovde vi på värdens dåligaste hotell, det var så himla litet och våran utsikt var ett trasigt hus. Iskallt på natten så att nan va tvungen att sova med massa kläder. Sedan åkte vi i alla fall vidare till assisis där vi skulle tillbringa hela veckan. Vi bodde inte på ett hotell, vi bodde på ett kloster med värdens sötaste nunnor. Dom gör godaste pastan, godaste potatis, och fett god sallad.
Vi har vandrat flera timmar om dagen och igår va den längsta. 5 timmar upp för en backe. Och 2 timmar ner. Det var as kul men jätte jobbigt. På tillbakavägen skulle vi ta en snabbare väg istället för att vandra 5 timmar igen. Vi tog en jätte jobbig väg och det var brant ner. Alla ramlade och skrek, alla skrattade och log.
Idag/inatt ska vi hen. Kommer verkligen sakna detta ställe för man känner sig som hemma. Man hittar överallt på torget vilket gör allt hem trevligt. Kommer sakna glassarna. Godaste glassarna i Italien. Vi har svättats sönder denna vecka. 36grader, asså whut man svärtas bara man kommer ut. Jag och min kompis Lukas hade durschat en kväll, för att det är lite svalare då och vi skulle inte vandra något mer den dagen. När vi hade kommit ut ur durschen och gick ut till varandan, svettades vi på en gång. Helt sjukt. Har aldrig svättats på här mycket i hela mitt liv. Nu ska vi snart äta frukost. Vi får samma varje dag med vad gör det? Nutella macka, varm chocklad och youghurt.

Likes

Comments

Italien!

Guuuuud! Jag är så himla taggad tills på söndag. då ska jag och några kompisar till Italien ! ska bli så jäkla kul. vi kommer gå på massa vandringar, äta god mat, sola, bada, shoppa, och vi ska gå upp för ett jätte högt berg, Vilket jag verkligen måste efter som att min kompis ska med och hennes syrra är bäst kompis med min syrra. När dom åkte dit gick dom upp för de berget och tog ett kort. Så vi tänkte att vi skulle göra precis samma sak. stå lika dant och på samma ställe. vi ska alltså inte dit själva. vi ska dit med konfirmationen. Jag kommer att leda rum med Filippa tror jag. Vi fick skriva på lappar vilka vi ville vara med. Då skrev v i varandra så de e ganska så säkert att vi kommer sova med varandra. Jag har fått en packlista på vad vi ska ha med oss men har inte börjat en haha. kanske borde börja snart ✨💘​​

Likes

Comments

​skulle vara med kompisar idag men alla ska bort och vädret har humör svängningar.. ska nog kolla på ex on the beach snart.

Likes

Comments

Idag är det skolavslutning och jag slutar 8an. Herre gud vad tiden går fort, känns fortfarande som att jag går i början av 7an. Vi kommer va i skolan typ en timme sen ska jag hem och äta tårta! Piss att det ska regna nu oxå, hoppas med blir bättre! ♥

Likes

Comments