Zombie

Godmorgon !

Alltså på riktigt, är det ens möjligt att vara så här trött 😫 Jag kröp ihop hos min kära sambo inatt som fick hålla om mig samtidigt som jag stal hans duntäcke eftersom mitt hänger på tork 😂 jag hade dessutom fyra filtar på mig för att försöka få tillbaka värmen i kroppen , har jag sagt att jag längtar till sommaren? Det är verkligen ett helvete att ha så här dålig blodcirkulation .

Jag sov ändå hyfsat i natt men är helt galet trött, mina ögon vill bara åka ihop och jag längtar efter helgen galet mycket så jag får sova lite. Thomas åker uppöver för att köra skoter så jag och barnen får roa oss på egen hand , har lovat oliver Pinchos på lördag så det är bäst jag bokar det.

Nu är det så himla nära innan jag åker för att hämta mina drömmars häst , 2 veckor kvar bara 😍 så imorgon ska jag köpa lite foder till henne , jag börjar med det uppfödaren ger och så fasar jag över till det fodret hon sen kommer få i samråd med min foderrådgivare . Jag ska även svänga in på hööks och köpa en grimma och kolla på en jacka åt mig . Skulle behöva en mellanjacka nu då min vinterkappa blir för varm när det är plusgrader och Thomas protesterar när jag stjäl hans arbetsjackor 🙈jag tänkte ju köpa ett täcke också men det får vänta till att hon kommer hem så jag får rätt storlek. Alltså helt galet vad jag längtar efter henne, tror knappt att det är sant .

Det känns dock tungt i hjärtat att Trinda ska flytta , hon har blivit så himla tillgiven och nyfiken och hon är så himla snäll . Men jag har verkligen inte råd att behålla henne bara för att hon ska gå här hemma.

Nog om det , skönt med torsdag och snart helg . Jag ska fortsätta jobba och så får vi höras sen

Gillar