Yes yes yes

Alltså äntligen så ska jag börja sätta igång hästarna igen. Det är med skräckblandad förtjusning jag ska sitta upp på Lima efter en och en halv vecka . That bitch is gonna be craaaazy. Det lär bli till att hålla i sig , kanske måste damma av gramanen till och med 😵 Hon är ju inte nådig vintertid överlag och med en dyngvinter som den här där dom inte kan kuta av sig i hagen och med vila på det så lär hon vara minst sagt on fire. Men jag gillar ju utmaningar och nu känner jag mig frisk .

Dixie är pigg men hon beter sig inte på samma sätt som Lima utan dixie blir bara hetsig men hon försöker inte längre ta ihjäl mig . Så med henne känns det inte som några problem alls . Lilla Vildhjärta får fortsätta att hålla sig i hagen . Det är isigt överallt och jag vill inte riskera att hon ska halka men jag håller på med henne inne på gången mycket istället och den biten är också viktig.

Jag har verkligen haft en jättedålig dag med sötsuget från helvetet och till slut kunde jag inte hålla mig så det blev glass . Nu är det inte hela världen och jag har redan ställt för att helger kommer bli lite ”unnardagar” men idag gick jag dock över min budget. Men jag försöker att inte se det som ett misslyckande utan jag försöker förstå vad jag gjort galet idag som gjorde att jag tappade det nu på kvällen . Nu var det ju inte så att jag okontrollerat vräkte i mig glass utan det blev 3 dl och en matsked chokladsås men det var just att suget blev så övermäktigt som stör mig lite . Ja ja , hitta balans och bra rutiner det är det allt handlar om och det är mitt mål .

Jag mår så mycket bättre och känner mig så peppad och mycket mera full av energi än vad jag gjort på länge . Det ska bli skönt att komma tillbaka till jobbet imorgon och träffa mina härliga kollegor och efter jobbet så ska jag köpa mig med några spånbalar och en säck med lusernpellets innan det är dags att lägga allt fokus på hästarna. Längtar så himla mycket upp i sadeln igen .

Klockan är mycket , hästarna nattade och Elton drog på eget äventyr efter en älg som hittade hit . Han kom hem en timme senare med svansen mellan bena så någon kvällspromenad blev det inte för hans del . Nu sova och ladda 💪

Gillar