Workday

Godmorgon!

Känner mig väldigt mosig i skallen och är trött , sovit dåligt tack vare tanden . Förhoppningsvis så ger det sig på ett par dagar.

Idag vankas jobb på norra igen och jag har saknat alla djuren , speciellt fåren som är mina älsklingar . Hoppas våran ena höna mår bättre nu och har börjat tillfriskna.

Vädret ser rätt lurigt ut men det verkar ju rätt varmt ändå så jag ska ta av Lima hennes täcke så får hon gå naken till ikväll . Hon kan ju gå under tak i värsta fall om det skulle börja regna. Lima har satt jättemycket päls så jag funderar faktiskt på att raka henne innan träningslägret . Någon som behövt raka mitt i sommaren förut?

Jag ska packa ihop en massa saker till loppisen som vi ska ha på lägret och håller tummarna för att bli av med en massa saker. Framförallt min dressyrsadel som verkar lite svårsåld just nu.

Ikväll efter jobbet kör jag först ett träningspass med mig själv och sen ska Lima och iris longeras över bommar . Jag har varit dålig på att jobba från backen nu ett tag och det är dumt för jag märkte ju vilken nytta det gjorde förut . Så det ska planeras in en dag i veckan hädanefter.

Nä , nu är det dags att sätta fart. Vi hörs sen 💞

Gillar

Kommentarer

mariellefriman
mariellefriman,
Jag hade ett sto förut som jag klippte året runt 💇♀️ Testat med Ibumetin mot tandvärken?
nouw.com/mariellefriman
Fia_Jungdalen
Fia_Jungdalen,
Hade hon bara en rejäl pälssättning eller fanns det någon annan orsak? Jag har aldrig behövt klippa på sommaren förut och skulle gärna slippa 🙈 Gissar att det är våran kalla sommar som är orsaken just nu. Jo jag har provat det, jag tog en dos med det och en annan tablett som jag glömt namnet på så just nu känner jag ingenting 👍
nouw.com/fia_jungdalen
mariellefriman
mariellefriman,
Hon svettades väldigt lätt och blev varn så var mest därför ☺
nouw.com/mariellefriman
mandastillnert
mandastillnert,
Min har också börjat sätta vinterpäls 😲 Aldrig gjort så förut men tror helt enkelt att hon fryser för de har regnat och vart kallt om vartannat här omkring ..
nouw.com/mandastillnert