Work work

Ja men halloj!!

I den bästa av världar så hade jag legat och sussar sött för längesedan men serrni det gör jag inte , men efter min cocktail av piller från läkaren så hoppas jag snart att jag gör det. Det stod att en av bieffekterna var att man blev dåsig och trött , well det ser jag fram emot. Men mest längtar jag efter att bara få sova flera timmar i sträck och inte 45-50 minuter i taget.

Dagen har varit halvt kaos med hur mycket som helst att göra så det var ingen risk att jag somnade direkt , workmode on och så bara kör en på. När min chef frågade mig vid 14.30 om jag kunde jobba över idag så skrek hjärnan NEEEEJ men munnen svarade glatt - Javisst.

Så när jag såg mina kollegor sluta för dagen så hade jag och två till två timmar kvar . Men den tiden gick hur fort som helst och vips så kunde vi packa ihop och åka hem. Jag fick skjuts till verkstaden för att hämta min bil. Det var inget större fel på den utan det staget som gått sönder visade sig vara ett relä till lyktorna. Inte konstigt att jag tyckte lysena var dåliga 😅 motorprestandan var det inte heller något fel på och inga stag var glapp eller paj . Så jag kom lindrigt undan den här gången . Har jag tur så kostar det inte mer än 1500:- ungefär med allt.

Däremot så måste jag in till däck o fälg för att be dom göra en riktig hjultvätt och balansering för fasen vad bilen vibrerar när man kommer över 100. Fastfrusen lera är inte att leka med.

Glad i hågen hämtade jag min bil och styrde hemåt . Gick i mig lite middag och hann lika farmen innan jag tog tag i stall och hästar. Dom fick lösgaloppera alla tre vilket var lättare sagt än gjort den här gången.

Lima hon ville inte alls så henne fick jag ta på Lima och longera i djupsnön istället medans dom andra galopperade runt. Så alla tre motionerade , ompysslade och installade. Hunden har fått en promenad med tillhörande bus och nu är det min tur att släcka ner och verkligen hoppas på sömn.

Trasigt lamprelä 😅👍

Gillar

Kommentarer