Winter is back

Yeeeeeaaayyy vad glad jag blev när jag klev upp å släppte ut hästarna. Massor av snö har kommit igen och jag hoppas det får stanna ett tag nu. Åtmindstonde till slutet på mars.

Det var väl det enda som gjorde mig glad den här morgonen oxå . Wille har sovit dåligt och Elton stack efter ett rådjur. Jag kan bli totalt jäkla tokig på den hunden . Vi har aldrig , Aldrig haft problem med Traj över huvudtaget med att han skulle lämna gården eller sticka efter ett annat djur. Han vet vart gränsen är och vilka regler som gäller. Den yngre förmågan han fattar desto mindre.

Får han chansen så tar han den direkt och poff så är han bara borta. Man hinner knappt reagera förrän han skällande sätter iväg och ni ska inte tro att han lyssnar. Han är så himla lydig i övrigt när man jobbar med honom och otroligt lättlärd men så är det liksom den här biten. Jag blir tokig .

När han väl kom tillbaka och vi gick in, ja då sitter katten och vrålar för allt vad hans gamla kropp håller för. Det betyder att han är hungrig , det är bara det att i matskålen fanns det mat men han börjar bli så jävla senil och gammal att han inte ens bemödat sig med att titta efter om det fanns mat innan han började vråla. Det är liksom ingen nätt liten gullig mjauning han kör med heller utan han skriker verkligen . Jag hörde honom ut genom ytterdörren.

Humöret mina vänner, humöret.

Men nu så , nu är det lördag , det har kommit massor av snö och jag ska åka å hålla lektion för L. Det måste bli en bra dag.

Kram på er!

Gillar

Kommentarer

Matilda
Matilda,
Vilken hektisk morgon haha! 😊
grusmatilda.blogg.se
emmielindholm
emmielindholm,
Haha naww så söt!
Emmielindholm.horseworld.se
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229