Visst är det onsdag

Hoppeonsdag hade det kunnat vara men inte för mig den här veckan, jag har min willybilly och då får han min tid och uppmärksamhet istället även om jag gärna hade velat vara med. Lima har ju dessutom haft väldigt lugna dagar nu iom att det är stenhårt i marken och jag har inte haft möjlighet att åka till ridhuset.

Inte blir det så mycket mer tränat den här veckan heller då det som sagt är hårt i marken och tiden väldigt knapp men det är något jag kalkylerat med på mina barnveckor och det är så det får vara , hästarna dör inte av det .

Idag måste jag nog handla lite efter jobbet, hundarna behöver mer mat och jag skulle behöva få med mig en spånbal och en säck foder till vilda. Wille har beställt kyckling idag och pasta så det är väl bara att lyda :) jag hoppas att det kommer lite snö snart så man kan nyttja vägarna igen för Lima skulle verkligen behöva galoppera av sig.

Ja men det var nog den här onsdagen det, dagarna går så sjukt fort och jag känner att det är så mycket jag skulle vilja göra men som inte hinna med. Skulle vilja baka lite med Wille och göra en fin pumpalykta och lite sånt smått och gott men tiden..... den där jäkla tiden räcker ju aldrig till på vardagarna. Hoppas nu att ni får en fin onsdag så hörs vi lite senare 😘

Gillar