Vinter

Godmorgon!

Helt plötsligt blev det riktig vinter här hos oss också, det har kommit säkert 2 dm bara under natten och det fortsätter att snöa stora flingor. Underbart om det inte vore för att jag hoppar på kryckor och absolut inte får ramla eller halka till. Det är lättare sagt än gjort det kan jag lova.

Ny vecka är det i alla fall och oliver har studiedag, Wille var jag till doktorn med svintidigt i morse som kollade hans ögon och gav klartecken att vara på dagis. Dom är inte längre inflammerade men det blir fortfarande lite geggigt när han sover och så där men enligt doktorn så smittar det inte längre och det är bara att torka ur ögonen med ljummet vatten.

Jag själv mår lite bättre idag , ingen feber men förkyld. Ögat på mig är också lite bättre så det hoppas jag fortsätter gå åt rätt håll.

Iris ögon ser mycket mycket bättre ut nu vilket glädjer mig allra mest. Lite lite lite rinnigt men inte alls mycket och ögonen ser inte irriterade ut , blicken börjar se helt normal ut så nu hoppas jag att det blir bra.

Så min morgon har spenderats ute sen klockan 7 i morse. Vet inte hur många bilar som kört i diket som vi passerade till och från centrum, varav en bil med hästtransport som hade fortsatt rakt fram i en korsning och ner i diket. Hoppas att det inte var några hästar i när det hände bara .

Sen här hemma så letade jag fram lite skor från när oliver var liten och gissa hur glad jag blev när jag hittade en hel ikeakasse full med skor från storlek 23 och uppåt. Varav tre rejäla vinterkängor, ett par skridskor och ett par rejäla stövlar. Skönt när man har båda barnen födda samma årstid , till och med månad eftersom alla kläder och skor passar för årstiden.

Passade på att plocka undan alla sommartäcken och tunnare täcken och tog fram vintertäckena.

Med ett rejält 400 gram helhalstäcke ska hon väl ändå inte behöva frysa. Å gör hon det så har jag ett 400 grams inneräcke med halvhals och magplatta att säkra upp med. Jag är lite i valet och kvalet om jag ska sälja mitt 100 grams Rambo innetäcke, känns som att det inte kommer komma till användning nu sen jag fick bot täcket. Ja vi får väl se.

Hundarna njuter av snön i alla fall

Jag ska försöka passa på att vila mitt ben nu en stund innan hästarna ska få jobba lite. Kör försiktigt alla ni som är efter vägarna

Gillar