Vilken dag

Tjena!
Vilket fantastiskt väder det blev då 😍 dom regntunga molnen försvann fort och under dagen har vi haft 21 grader varmt och strålande sol. Så gudomligt härligt.
Eftersom det blev så fint väder så gjorde jag i ordning Lima och oliver Trinda innan vi begav oss till padocken. La upp en fem och en halva för att jobba lite med både styrka , teknik och gymnastiserande utan att behöva släpa fram så mycket material. Hon blev rätt het och rusade iväg bitvis med skallen uppe i himlen och då blir det så jobbigt för henne . Men överlag så hoppade hon bra idag och höjden känns så lekande lätt när hon bara bestämmer sig för att hoppa.

Jag slutade på 1.10 för då märktes det att hon blev trött och mycket springigare mot hindren och då tappar hon höjd och blir flack. Men 1 meter kändes busenkelt .
Invigde det nya tränset och ett nytt bett vilket funkade bra på henne.

Sen var det dags för oliver . Han hade värmt upp Trinda lite och sen fick även han rida lite över "hinder". Först bara markbommar

Sen satte jag upp det till 30 cm ungefär . Hon travade visserligen bara över det med men det är bra att börja så. Så himla duktiga. Jag vet inte vem av dom jag är mest impad av , oliver som tuffat till sig och blivit mera följsam eller Trinda som är så gudomligt snäll.

Oliver är så lycklig över sin ponny och jag är lycklig som får dela det här med honom. Även Wille fick skritta en sväng på Trinda med pappa Thomas som höll i 🙈

Sist ut var Dixie. Hon fick jobba i linan först med pessoalongen men Näe, jag gillar den inte utan kommer gå tillbaka till min älskade chambon. Dixie tyckte det här med Longering var rätt värdelöst och ville mest galoppera. Men hon är snäll , inga dumheter. Jämfört med Lima så är Dixie en ängel. Hon fick jobba lite övergångar i linan och hon lyssnar snällt , men hon har svårt att hålla sig på volten och vill gärna luta sig inåt .
Så efter en stund släppte jag henne lös för att få göra av med lite energi 👍

Hem och duscha för att sen packa in oss i bilen och åka ner till centrum för att möta upp min faster som är här från Tyskland . Vi åt lite mjukglass i det underbara vädret och surrade lite.

Väl hemma sen så tog jag tag i sadelkammaren . Det är Inte riktigt klart än men det mesta är på plats och det är så himla skönt med större utrymme. Lättare att hålla allt rent och ordning nu och sådär.

Vi grillade till middag och satt ute och åt i dom sista solstrålarna. Jag har haft en underbar dag och det känns som att vi fått massor av gjort hela helgen . Nu ska bara en massa tvättas upp och saker ska ut på annons. Imorgon väntar en av dom värsta dagarna i mitt liv och det gör så ont i hjärtat 💔

Gillar