Väskan packad !!!

Väskan är packad, fikat är iordninggjort, hunden nybadad och borstad, kläderna framlagda och bilen tankad.

Ja i en bra värld så hade det såklart varit så här men i min värld så stämmer endast ett påstående och det är att bilen är tankad. Allt det övriga är sånt som jag borde gjort men som jag alltså inte orkat gjort.

Stor suck på mig själv.

Jag vet av erfarenhet att jag kommer springa runt som er yr höna imorgon bitti och packa ihop allt, glömma hälften, få vända och sen komma fram i sista sekund eller så flyter allt på och vi är en timme tidig istället. Jag blir rätt ofta trött på mig själv.

Jag har åtmindstonde klippt klorna på hundarna och typ kollat vart jag har alla grejer, dessutom har jag handlat inför morgondagen. Jag vet ungefär vad jag ska ha på mig också så det borde gå bra imorgon att komma iväg i tid och få med sig alla saker.

Min dag har annars varit jäkligt chill. Den har spenderats i en skön utomhussoffa med härliga vänner framför det jag gillar bäst - hästhoppning. Många fina ekipage och många fina rundor , härligt väder och en Wille som skött sig helt okej. Vi såg alla klasser och var typ sist därifrån så jag ska inte klaga. Nästa år är ju mitt mål att vara med här själv .... Ååååh så jäkla tävlingssugen jag blev.

Eftersom himlen öppnade sig när jag var på väg hem och det fortsatte så i ett par timmar så fick Lima vila idag istället. Det gör ingenting faktiskt, jag får jobba henne imorgon istället som var den planerade vilodagen.

Nu är det bäst jag slår igen mina blå och laddar inför morgondagens hundutställning . Skoj ska det bli.

Gillar