Värmebölja

Ännu ett sent inlägg och en sen kväll för mig, det lär väl bli så framöver med tanke på mina arbetstider nu. Hinner inte göra speciellt mycket före jag börjar jobba utan det får bli på kvällen när jag slutar.

Funkar ju på sommaren när det är ljust så himla länge .

Idag har det verkligen varit värmebölja, 24 grader varmt och stekande sol hela dagen så det var rätt svettigt att jobba plus att vi har helsvarta kläder på oss. Vi har haft en bra dag på jobbet med mycket bus och skratt , ibland känns det som ett dårhus fast på ett väldigt positivt sätt såklart.

Jag älskar ändå att jobba kväll här för då finns det extra tid för att bara mysa med djuren och det är ju helt underbart.

Lite extra krydda på arbetet fick vi när en bil på parkeringen började brinna så vi fick ringa dit brandkåren .

Allt gick bra och ingen kom till skada men det var lite läskigt när lågorna började flamma upp, man vet ju inte om bensintanken ska explodera tex. Men allt gick som sagt bra och brandmännen släckte den fort.

Väl hemma satte jag mig och njöt lite av kvällssolen innan jag tog in tjejerna och stack sen ut på en barbackatur med iris på släp. Så mysigt väder

Nu är dom dränkta i myggmedel och Lima har Flugtäcke och huva på, iris har klarat sig bra med bara huva dom senaste åren men jag ser nu att hon börjar bli bra biten så jag ska googla rätt på ett Flugtäcke åt henne också.

Sen blir det sova för min del så jag orkar en dag till på jobbet, thompa lär väl komma hem i natt full å glad så jag funderar skarpt på att låsa sovrumsdörren ha ha , han kan få sova på soffan så jag får sova ifred 😂🙈😁

Gillar