Ur Limas perspektiv

Tjabba alla mina fans!
Tjabba, vad är ens det för ord egentligen? Jag ångrar mig och säger god dag istället , det låter mer som av min klass så att säga.
Det händer inte så mycket här på gården , vi får komma ut, får mat och får komma in. Bäst är ju kvällarna när matte ska ta in för då pysslar hon alltid och tar hand om mig som den prinsessa jag är. Tycker hon har varit lite slarvig med att olja in mina hovar på sista tiden bara, jag menar hallå jag vill ha mitt nagellack. I'm a lady for f*ck sake.
En gång om dagen kommer alltid matte ut och kör godisregn för mig och kossan. Då kastar hon ut morötter, äpplen,sallad och knäckebröd som vi sen förväntas leta efter. Alltså seriöst, tror hon att vi är nå jävla byrackor egentligen? Det värsta är ju att jag är ju svag för sötsaker och jag har ju nu förstått att hon inte tänker ge mig dom frivilligt utan jag måste leta rätt på dom. Den lilla fetknoppen jag går med hon dammsuger ju för fan hela hagen , hon verkar skita fullständigt i hur dum hon ser ut. Snabb är hon på att hitta oxå så jag har fått börja lagt in en högre växel om jag ska hinna få något. Ibland ställer jag mig bara på sidan av och tittar på henne där hennes feta röv guppar runt, brukar skrika fetto efter henne oxå men hon verkar inte höra mig, hon kanske är döv den jäveln?
Hur som helst så tycker jag ju att livet är lite trist här så jag brukar försöka liva upptillvaron med att köra ett litet träningsprogram. Det gäller ju att hålla sig i trim liksom, jag är livrädd för att se ut som kossan. Oftast får jag ju springa omkring själv , det är såååå haaaalt , brukar kossan säga. Halt? Nu förstår jag inte? Undanflykter säger jag bara.
Idag när jag hade retat henne tillräckligt mycket så skulle hon visa att hon minsann kunde hon oxå. Låt mig säga så här - jag skrattade mig harmynt.
Vet ni vad den dumma tjockisen gör? Jo vänta så ska ni få höra. Hon springer runt runt först tills hon fick bra snurr på sina korta tjocka små ben, sen började hon försöka ta efter mina konster, bara det att kossan är två äpplen hög och lika graciös som en flodhäst. Hon drar årets praktvurpa, ligger där å sprattlar på rygg med benen rätt upp i vädret och kan inte ens ta sig upp.
Jag skrattade så jag trodde jag skulle dö, det var det roligaste jag sett i hela mitt liv. Alltså ser ni synen framför er? Erkänn att det var hysteriskt roligt.
Förstår inte varför matte var så upprörd, hon kom ju faktiskt upp tillslut och inte dog hon heller. Kossan gav mig onda ögat och ställde sig i ett hörn å tjurade. Jag kunde seriöst inte sluta skratta , så jävla fult.
Det var i alla fall det roligaste som hänt den här veckan. Imorgon hörde jag det ryktas om fotografering , bäst jag gör en inpackning På mig själv i natt då. Matte borstar extra länge då och dessutom har jag hört att hästbajs är nyttigt för huden. 
På återläsande / Queen Lima 

Gillar

Kommentarer