Upp och ner , ner och upp

Hej !

Jag vet inte vem som ondar på mig nu men jag tycker det räcker för den här gången . Efter en dryg dag på jobbet så köpte jag lite sårvårdsgrejer och for hem. Huvudet var helt slut av att hålla koll på allt , beslut ska tas och saker ska styras upp samtidigt så tycker jag att det är så himla roligt . Det är nog bara min hjärna som vill vara perfekt och lösa hela världens problem typ 🙈Den här veckan har varit rätt kaos eftersom vi saknat folk och jag har stått på min ordinarie station och monterat samtidigt som jag hjälpt alla andra och skött allt det andra som jag ska också ska göra . Men det har fungerat bra och det tack vare alla Superduktiga kollegor , bäst är dom ❤️

Därför känns det otroligt skönt att linan är stängd imorgon så jag kan vara ledig och andas ut lite. Nästa vecka blir enklare 👍

Väl hemma tröt orken av värmen , lagade lite mat och medans barnen sprang till grannen för att leka och T åkte iväg med vattenskotern så la jag mig och sov med ac:n på 16 grader. Otroligt skönt . När jag vaknade var klockan runt 19.30 och barnen kom hem och ville kvällsfika. Fixade det och till min glädje var solen borta och temperaturen lite svalare.

Tog med mig Lima ut på en lättare joggingrunda och hon känns bara så himla fin. Tänk förr , då gick det knappt att rida henne om hon hade vilat en dag , longera först och sen var det ändå rodeo. Nu är hon bara jättefin och mjuk i kroppen.

Tog sen Trinda på en tur , och det var här allt sket sig. Mötte en stor traktor plus en bil bakom . Trinda fick rikspanik och jag fick kasta mig av för att försöka lugna ner henne och tacksamt nog så stängde gubben av traktorn så jag kunde ta oss förbi med en panikslagen Trinda i andra änden.

När hon lugnat sig och jag hoppat upp igen så blev det en vända med jättefin trav och galopp , nästan hemma så möter jag ena bonden här ute som frågar om det är min hund som är ute å springer. Frun hans kommer ut och säger att Elton springer efter vägen . Ja men grattis tänker jag.

Ropar och ropar men ingen Elton, ringer hem till oliver som då kom på att han råkat släppa ut Elton och sen glömt tagit in honom. Får rida hela rundan igen fast baklänges då för att se om jag skulle stöta på honom. Efter några kilometer så ser jag honom komma studsandes genom en kohage och lättnaden var enorm. Bilarna här ute kör inte sakta och i skymning är det svårt att hinna uppfatta en svart hund. Så jag hoppade av Trinda och traskade hem med henne och Elton. Min fotled var inte helt nöjd med det beslutet så jag hoppade över att runda Dixie. Den här veckan har ändå blivit helt jäkla fuckad.

Såret har läkt ihop jättefint i alla fall och Trinda kändes väldigt fin. Så roligt att hon fått så himla fin galopp nu om jag jämför med från början , då var den väldigt konstig bara.

Nu är hästarna nattade och jag har tagit en svalkande dusch, imorgon blir det mys med grabbarna och hästarna ska ridas om inget oväntat händer . Hörs då ❤️

Gillar