Trött.nu

Godmorgon! 
Redan onsdag och veckan bara rullar på, snart har man passerat ännu en graviditetsvecka utan att dö ;) jag tar ju verkligen dag för dag här hemma och är glad för dom dagar jag orkar vara uppe lite mer.
I natt har jag däremot sovit helt sjukt dåligt, Elton har legat å gnytt nere i trappen halva natten. Trodde att han ville ut men icke, då satte han sig bara utanför dörren och kikade på träden typ.  Så i morse när klockan ringde var jag dödstrött.
Kunde verkligen inte hålla ögonen öppna. Thomas fick sköta oliverbiten med påklädning och väskpackning å jag somnade om. Tog sovmorgon till 7.30 då hästarna fick komma ut.
Såret var rent och fint, gjorde ju ett jodopaxomslag igår för att dra ut eventuell skit och det var som sagt rent och fint nu på morgonen. Lite lite svullet precis runt såret men ingen fara. Hon får gå å lufta det ute i hagen hela dagen så kör jag ett nytt omslag sen ikväll.
Måste åka å köpa mineraler till flickorna dessutom , kan vara bland det tråkigaste som finns att köpa, det och spån. Men ack så nödvändigt. 
Först ska jag återgå till att sova en stund nu när medicinen är intagen, då går jag in i ett töcken å sova är det bästa. 
Frukosten är i magen och jag kan verkligen rekommendera rotfruktsbröd. Herregud så gott

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229