Tröttmössa

Godmorgon !

Redan torsdag och jag insåg att jag ska tävla imorgon 🙈 nu vart det lite pirrigt i magen igen men det är verkligen så himla roligt att vara igång igen . Nu är det bara mig själv jag måste steppa upp med och ta tag i konditionen , musklerna och vikten . Ska min häst prestera så måste även jag kunna göra det och underlätta för henne.

Jag ska ju till min läkare idag som gått igenom dom senaste proverna så vi får väl se vad han säger den här gången . Det hade ju varit skönt om dom bara kunde ge mig ett mirakelpiller så värdena blir bra och att jag orkar lite mer. Är ju konstant trött och det tär rätt mycket på en.

Men jag ska försöka få in en bra rutin med motionscykeln varje dag och så en längre promenad på kvällen varje dag med lite fart i och så lägger jag till enklare styrke och balansövningar några dagar i veckan . Sen är det ju kosten också , jag orkar liksom bara inte sköta den just nu. Det är för mycket annat som jag måste få ordning på för att orka ta tag i den nu även om det är det viktigaste . Så jag har mig själv att skylla att jag inte går ner för tillfället men jag är rätt säker på att det kommer bli naturligt när jag flyttar sen och börjar få lite ordning på livet igen.

Både Lima och Dixie ska gå lösgörande pass i padocken idag och så ska jag nosa lite på fältävlansprogramnet, jag kan början på det iaf . Jag ska hämta ut mitt ybersnygga schabrak och så ska hästarna få en ny bal i hagen idag . Funderar på om jag ska dra en tråd till sommarhagen och låta dom gå och beta där en stund några timmar. Dom ska ju ändå inte gå där på bete sen så då gör det inget om dom betar ner det som kommit upp där nu.

Måste beställa nya givare till BMW-n också för det verkar ha gått sönder , inte visste jag att dom skulle bytas samtidigt som nya klossarna heller. Tur dom är billig och inte så svår att få dit.

Men nu är det dags att få i mig och sjuklingen lite frukost.

Så jävla oscharmig bild 🙈 precis när hon tuggar på en godis

Gillar