Tjihooo

Hej!

Åååh vad jag är nöjd med kvällens hoppträning , äntligen kändes det riktigt jävla roligt igen och Lima var helt med på noterna. Det blev ett enda konstigt språng på hela träningen och det var för att hon slog bakut i svängen fyra språng innan hindret , men jag drev på och hon hoppade . Tappade lite tyglar och lite kontroll men jag siktade på nästa hinder och hon var helt med ändå.

Jättenöjd med henne verkligen och faktiskt nöjd med min egna ridning också.

Det började dock inte alls bra , T kom hem 5 minuter efter att jag skulle ha åkt . Han hade ju dragbilen så jag var så illa tvungen att vänta på honom. Dessutom fel dragbil för den fyrhjulsdrivna bussen är inlämnad på verkstan för att montera backkamera och sånt så då fanns bara den framhjulsdrivna kvar. Den tog sig precis som väntat inte från gården med hästfinkan på. Stressen när klockan går och biljäveln bara spinner.

Kopplade om till fyrhjulingen som lätt som en plätt kunde rulla upp transporten , kopplade om till bilen och sen på med Lima. Tog oss nätt och jämnt upp för backen men sen rullade det på smidigt . Fram till sista rondellen innan ridskolan . Jag kör som alltid jättesakta i rondeller med häst för Lima lever jävel annars , så in sakta och vad händer - jo en svagbegåvad jävla idiotjävel kör upp i arslet på finkan och tutar för glatta livet. Lima slänger sig som en tok där bak och jag trodde hela transporten skulle välta. Hade jag inte haft en häst där bak då kan jag lova er att jag lagt i backen och kört över honom . Så jävla förbannad , hur fan tänker man ????

Så Lima var lite skärrad när vi kom fram och hade slagit i "höften" rätt ordentligt samt trampat sönder båda transportskydden bak så det knappt fanns nån nederdel kvar av dom.

Så den början plus en sadel som inte är helt optimal på henne gjorde att jag inte var skitpeppad för träning , men den blev verkligen så lyckad . Mindre lyckat när jag lastar ut Lima hemma och ser att hon trampat sig rätt fult bak just där transportskydden var helt trasiga så jag får se hur hon ser ut imorgon . Har sköljt rent det nu men det lär ju svullna upp.

Sova ska jag göra nu i alla fall för imorgon vankas det jobb. Natti natt

Gillar