Svårläkt

Godmorgon !

Det verkar vara en seg jäkla ögoninflammation , det är liksom inte mycket alls och han är inte det minsta besvärad av det , det är liksom bara lite rött kvar i ögonen nu . Tycker så synd om honom ändå för det har varit så mycket problem ända sen han föddes med hans ögon. Först var han ju blind då det var så mycket vätska i hjärnan som tryckte på synnerven enkel förklarat, tårkanalerna var trånga så man fick tömma flera gånger i veckan och sen upprepade inflammationer. Nu har det varit lugnt ett bra tag men det känns som att hans ögon kommer vara ett återkommande problem.

Även om det ger mig ångest att vara borta från jobbet så är det ändå skönt att få tid tillsammans med lilleman , dagarna springer ju annars i väg och det känns som att man äter middag och sen ska han sova typ. Nu passar vi på att mysa och leka på hans nya rum. Jag är så himla nöjd , även om det inte är klart än så är det en befrielse att kunna ha alla hans grejer där inne och inte i vardagsrummet. Blev ju dessutom luftigare inne i vårat sovrum när hans säng försvann.

Jag ska fortsätta rensa ur garderober och hyllor här hemma så det bara är grejer och kläder som vi faktiskt använder som är här. Just nu finns det mycket undanstoppat som mest bara finns för att det finns typ men som faktiskt inte använts på 5-6 år och då lär det knappast användas nu heller.

Ska väl försöka plocka fram lite julsaker också , det är ju trots allt första advent snart. Jag är ju inget fan av julen längre utan gör det för barnens och Thomas skull. När min mamma dog så tog hon all min julkänsla med sig för det var något som hon liksom stog för i våran familj. Jag saknar det så fruktansvärt mycket och det gör så jävla ont att bli påmind om det , därför jag inte vill tänka på julen ens. Det var alltid hon å jag som pysslade och plockade fram grejer, bakade och lagade julmat, handlade julklappar tillsammans och hade glöggkvällar där vi hittade på rim och slog in julklappar ihop , pratade om hur och vem som skulle bli gladast över sina klappar . Det var vi som hade uppesittarkvällar och bara var så där nära som en mor och dotter kan vara 💔 nä fy fan vad jag saknar henne och jag saknar den relation vi hade. Hon var min mamma som fanns för mig i alla lägen , stöttade och kom med råd men hon var också min allra bästa vän som jag kunde prata om precis allt med. Hon fattas mig så himla mycket och ju äldre jag blir desto mer behöver jag henne ❤️

Nu spårade jag visst lite , jag skulle egentligen skriva om dagens planer . Lima ska rakas iaf och jag hoppas jag hinner Dixie också. Finns en risk att jag måste köpa ett par extra skär för jag har inte skickat iväg mina på slipning 🙈 tur dom inte är så dyr och förhoppningsvis finns dom hemma på hööks här. Jag måste åka och köpa foder också , hämta ut ett paket och helst smörja lite läder.

Hoppas ni får en fin torsdag så hörs vi lite senare ❤️

Gillar