Stormvarning

Tjena!
I vanlig ordning brukar jag kika in här sent men då brukar det för det mesta bero på att jag ridit och grejat på. Idag beror det inte på det för jag har inte ridit en enda häst.
Efter jobbet var jag tvungen att tvätta min bil , den var så fruktansvärt skitig av allt pollen och jag får verkligen ångestkänslor när min bil är smutsig. Låter jättelöjligt jag vet men det är lite som att inte borsta hästen där sadeln ska ligga. Så BMW-n fick sig en tvätt och sen hem med barn och börja röja undan lite tvätt och sånt.

R kom förbi för att köpa några saker och vi blev surrande ett bra tag innan det verkligen var dags att få i barnen och mig själv middag. Tur det fanns grillat älgkött färdigt att värma på tillsammans med en god sallad och lite sås . T skulle vara hemma till 18 trodde han men när klockan var strax efter 20.00 var han fortfarande på jobbet. Bara att gilla läget liksom. Tanken på att rida hade jag ändå gett upp för det stormar rätt friskt och hästarna har kutat som dårar stundvis. Alla skor kvar peppar peppar men Lima har lyckats slagit på sig bak. En lång reva men inget svullet än så länge.

Så istället för att rida så har jag försökt tagit hand om lite hushållssysslor och planerat veckan . Den här veckan är verkligen inte lätt att få ihop men på nåt vis så måste det gå. Ibland skulle jag behöva klona mig själv eller ha en nanny som kunde vara hemma efter att Wille somnat eller följa med på diverse aktiviteter och roa honom 🙈 nu låter jag som världens sämsta mamma kände jag , nä ingen nanny men det skulle vara bra emellanåt med en extra barnvakt. Vi har ju bara Thomas pappa och han är extremt sällan hemmavid.

Känner mig överlag väldigt stressad inombords och har svårt att komma till ro just nu. Det är så mycket som snurrar i huvudet . Min bror ska röntgas imorgon igen där vi hoppas på ett positivt besked , jag kommer bryta samman totalt annars . Thomas är som en ettrig iller just nu på att flytta , bygga nytt hit och dit och jag känner bara att det går som ett ekorrhjul just nu. Klart jag också vill ha ett större hus och en mer lämpad gård men just nu fungerar det och jag vill inte hasta iväg till något. Det är så himla mycket pengar det handlar om och det knyter sig i magen bara av att tänka på det. Jag måste få landa lite i allt och bara få hitta ett lugn .

Ja ja , ny dag imorgon så nu måste jag försöka sova så jag orkar upp.

Gillar