Spännande

Godmorgon !

Här råder det sjukstuga , Wille har ingen feber just nu och har sovit bra hela natten trots att han varit väldigt tät i bröstet och näsan. Jag däremot känner mig överkörd av ett tåg , hela kroppen är öm och trött, det svider i halsen och huvudet värker . Har inte tid att bli sjuk nu känner jag . Ska väl kurera både mig och Wille så gott det går men både han och jag är ju såna som klättrar på väggarna av att bara vara hemma om jag inte är dösjuk.

Oliver var inte heller så pigg men han for till skolan i alla fall .

Jag måste åka och köpa hästfoder idag samt fixa willes glasögon och handla lite . Däremellan ska jag vila så mycket jag kan men sen ikväll så ska jag faktiskt på pay and jump här hemma på Alnö med Dixie. Jag ska bara trava runt över markbommar men jag vill se hur hon beter sig bland andra hästar och hur hon reagerar över hela situationen för att veta hur jag ska lägga upp det framöver.

Lima vilar men jag tror jag ska ta hjälp av henne för att lastträna vilda lite , om jag orkar . Annars får dom gå och skrota bara . Jag hoppas min jacka från uhip kommer idag . Jag har verkligen varit fantastiskt nöjd med vinterjackan jag köpte och använder den fortfarande för den är så skön , men det blir lite för varmt och jag har inte riktigt någon annan jacka . Har letat ett tag efter någon som jag velat haft men då har det inte varit rätt storlek, rätt längd eller rätt pris . Men deras senaste trenchcoat föll mig direkt i smaken . Så en sån fick det bli.

Hoppas att ni får en härlig tisdag så hörs vi lite senare ❤️

Gillar