Sooooool

Ååååh vad härligt att vakna upp till fågelkvitter och sol. Bara det gör ju att humöret höjs trots alldeles för lite sömn under natten. Wille har mycket riktigt haft feber och sovit jättedåligt.

Men feberfri nu på morgonen så förhoppningsvis var det bara en snabbvisit med Febran. Godmorgon förresten :)

Ett väldigt efterlängtat paket hämtades ju ut igår så idag ska det provas deluxe och jag kommer fanimig grina om den inte passar. Snälla sadelguden, hör min bön. Det ska bli väldigt spännande att rida henne i en dressyrsadel igen , bra för min sits att träna i den . Sist vi red i dressyrsadel så var det typ katastrof. Jag var nånstans ovanför sadeln och flängde medans Lima körde upp huvudet och brallade loss däremellan. Beror med säkerhet på att sadeln inte passade vare sig henne eller mig. Så wish me luck.

Dag två på dieten inleds strax med en shake och idag tror jag att jag ska äta bara shaker för att kunna ha bättre koll. Igår blev det bara två av fem men då åt jag ju en frukt till mellis och en halv burgare till middag. Cyklade 6 kilometer igår och tänkte ge mig på 1 mil idag men det är lika gruvsamt varje gång man ska upp på cykeln .

Nä dra igång den här onsdagen kanske. Jag har massor att göra ju :)

Gillar

Kommentarer