Som en bomb

Hello!
Båda pållarna är ridna även idag , den ena fick göra en premiär i padocken och skötte sig .... Hyfsat. Oliver fick tugga grus två gånger men borstade av sig och hoppade upp igen och fortsatte.
Han fick även känna på att galoppera och jag höll på att skratta mig harmynt när dom där små benen trummade på. Vi avslutade sen med att svänga runt koner.
Sen efter middagen så var det Limas tur att komma ut. Hon började avslappnat och skrittade snällt, jag pratadecen liten stund i telefon och under den tiden började hon trappa upp sin fart. Hon blev mer och mer som en tickande bomb.
Hon var så himla spänd, jag kunde känna varenda del i henne vibrera. Försökte få henne att skritta på ordentligt för att försöka släppa på spänningarna. Hon slappnade av någorlunda men sen räcker det med nåt litet som får henne att explodera.
Den här gången var det en spikpistol som användes samtidigt som min sambo skulle passera med sin bil som lyste upp en stor reglexkon i diket. Lima slängde sig ut i vägen , hade bara centimetrar till bilen. Hon börjar studsa på vägen och dom med spikpistolen fortsatte jobba och i samma veva kommer det en ny bil. 
Lima hon var överallt och jag hann tänka flera gånger att nu åker jag av. Men tack O lov för stiglädret runt halsen, det är min livlina när hon börjar studsa. Ja herregud. Vägen hem gick i 200 blås och det var väldigt långt ifrån en avslappnad skrittrunda.
Jag funderar på att longera henne imorgon och få ur lite energi. 
Wille han har varit vaken större delen av dagen och sovit hela kvällen så natten lär bli spännande. Jag är Aptrött och börjar känna mig lite febrig.
Så jag säger godnatt och avrundar här

Gillar

Kommentarer