Sol men kallt som tusan

Brrrr 13 minusgrader var inte riktigt vad jag tänkt mig idag .

Godmorgon!!!

Jättehärligt att vakna med ett löfte om sol ännu en dag , vi har inte sett så mycket av den på några månader så det är väldigt skönt att den visar sig nu. Däremot så är det svinkallt ute just nu, 13 minus visar termometern på vilket fick mig att kräla tillbaka in till min säng igen . Ja först släpptes hästarna ut såklart och fick hö men sen var jag snabbt inne igen.

Jag har försökt få någon form av ordning på min stackars mobil så nu har jag skickat in till försäkringsbolaget så får vi se vad dom säger om det hela . Försöker även hitta på en present till T som fyller år 30 mars . Antingen en dyr sak eller några mindre saker fast för samma peng , väldigt kluven över vad han skulle uppskatta mest.

Wille är iaf betydligt piggare idag vilket är väldans skönt . Om det blir lite varmare här nu när solen är framme så tänkte vi nog ta en liten tur på Js pappas skoter ner till sjön bara för att grilla lite korv och njuta av solen . Mina pållar behöver röra på sig även dom så jag får försöka läsa det under dagen. För övrigt så har jag en sjukt jobbig träningsvärk i mina vader och mage, men på ett annat sätt så är det skönt . Konstigt det där.

Jag ska fortsätta leta present Medans jag väntar på lite mildare grader , hoppas att ni får en underbar lördag

Gillar