Slakt nästa

Godmorgon!!

Livet just nu skulle jag helst bara vilja låtsas att det var någon annans 🙈😂 Jag vill byta mot någon som inte har några krämpor och som är rik som ett troll , gärna snygg och smal också 😅.

Efter en natt med nästan obefintligt sömn och en gnagande känsla att något är fel på bilen så möttes jag ju av fruset vatten och frustrerade hästar . Jag tog mina ganska trötta muskler och rullade ut en höbal i hagen , öppnad eftersom Lima inte får stå och slita uppifrån.

På jobbet eskalerade värken i handen och jag ringde till slut 1177 för rådfrågning och hon ville se att jag träffade en läkare pronto. Så jag ringde vc och fick en tid på em . Doktorn klämde , hummade och kände . Han såg inte nöjd ut. Han sa att det var svullet och inflammerat ända från nackfästet till händerna och det är mest troligt det som orsakar nervtrycket . Han skrev ut lite piller och bokade en tid på sjukhuset för att kontrollera nerverna och sen ville han nog helst att jag skulle åka hem och vila i två veckor.

Jag vet att det hade varit det bästa men jag har verkligen inte råd att vara sjukskriven, det finns inget utrymme för det nu. Tacksamt nog så ska jag börja på en ny avdelning nästa vecka så då blir det lite lugnare kroppsarbete iaf .

Så efter att ha hämtat ut lite medecin så postade jag ett paket, köpte spån , en ny grep eftersom min gick av , selen och saltsten. Biljäveln varnade för lågt lufttryck igen på samma däck som sist så ja, jag måste åka in till däckverkstan och se om dom kan hitta vart det pyser och lägga i en lagning .

Åkte in till min verkstad för att boka tid för koll av bilen också . Det är nånting som inte stämmer med den och det är lika bra att kolla det nu innan det går sönder mer. Dom här jävla vägarna säger jag bara , fy fan . Så ja nä men det är roligt nästan jämt .

Hästarna fick sova ute och jag åkte till T och W som bjöd på tacos och sen lite film . Hade en förhoppning om att pillren skulle fungera men icke . Jag har slumrat till i omgångar och däremellan vaknat och velat hugga av mig händerna. Fyyy i helvete vad ont det kan göra . Händerna är supersvullna och fingrarna går inte att böja på , blöder näsblod för att jag sovit så dåligt och är totalt sopslut . Nä det här är inte kul.

Nu måste jag fortsätta jobba så vi hörs sen ❤️

Gillar

Kommentarer

stallhörnan
stallhörnan,
Fia_Jungdalen
Fia_Jungdalen,
❤️❤️❤️
nouw.com/fia_jungdalen
mandastillnert
mandastillnert,
Fia_Jungdalen
Fia_Jungdalen,
❤️❤️❤️
nouw.com/fia_jungdalen
Anna
,

Det är bättre att vara hemma sjukskriven en stund än att ta sönder sig så man sedan inte kan göra någonting alls.


Fia_Jungdalen
Fia_Jungdalen,
Att vara sjukskriven är inte ett alternativ just nu , finns inte utrymme för det i ekonomin :/
nouw.com/fia_jungdalen
Anna
,

Men finns det utrymme i ekonomin att bli så sjuk att du kanske aldrig kan återgå till ett jobb?

Eller att bli så sjuk att du inte kan sköta om dina hästar någonsin igen?

Jag förstår, tro mig. Men ibland måste man innan det går helt åt helvete.

Fia_Jungdalen
Fia_Jungdalen,
Det gör det naturligtvis inte och jag hoppas och tror att jag känner när nog är nog. Jag känner bara att jag just nu måste passa på att jobba extra när tillfällen ges för det växer inte på träd direkt. Det är ett jäkla dilemma men jag ser det som en period just nu och att det blir lugnare så fort jag fått dixie såld då pressen på det ekonomiska blir aningens lättare då .
nouw.com/fia_jungdalen