Skrattfest och foto

Alltså jag vet att jag tjatar men ni förstår inte hur sjuka mina kollegor är…. Eller det är nog mest jag som är störd och dom hakar på. Skrattar gör vi i alla fall och idag hörde jag totalt fel och det resulterade i skrattfest så tårarna rann.

Måndagen gick fort med andra ord . Jag tog min silverpil och styrde hemåt i det härliga höstvädret. Fick i mig lite käk och sen hämtade jag Lima i hagen . Jag har lovat ett foto till reportaget om pappa , dock på mina premisser . J ställde snällt upp och det blev några riktigt fina bilder . Lima är en ganska tacksam häst att fota.

Jag stack ut på en skön barbackatur i skogen efteråt . Så skönt att det fortfarande är ljust ett litet tag till på kvällarna . Pigg är hon och väldigt glad att få röra på sig , hon förstår dock inte varför hon inte bara kan få springa fort. Det blir lugnt ett par veckor till , hon rehabas ju fortfarande efter sin behandling och vila.

Ingen galopp idag utan skritt och trav fick duga gott .

Vilda fick jobba i linan och hon varvade bra med bus . Hon har ju väldigt lätt till att flyga i luften när hon får springa fri. Ni som följer mig på instagram ni har sett videosnuttarna kanske? Lyckades såklart inte få med det värsta eftersom jag hade fullt sjå att hålla i linan 😅

Men hon rörde sig bra , kunde inte se någon tendens till att något inte skulle vara bra . Ni minns kanske att hon gick omkull i hagen förra veckan och att jag tyckte hon kändes lite skum när jag hade galopperat. Men jag skulle tro att det helt enkelt berodde på att hon var trött i bakdelen.

Stallet fixat , vi ägnade oss åt att skratta åt min felsägning idag och åt en sjukt rolig filmsnutt på en häst som springer över en cyklist. Hästarna är nattade , nu arbetsdag väntar och jag längtar efter snön 😂

Gillar

Kommentarer