Skoterträff på Naggen

Godmorgon !

Ursäkta min tystnad här igår men lilla fröken var så innihelskotta bakfull så jag orkade knappt vara vaken under hela eftermiddagen . Jag har haft en helt underbar helg med väldigt mycket skratt och bara så himla mycket kärlek . Jag behövde verkligen det här och är så glad att jag åkte upp.

Vi kom iväg i bra tid på lördagsmorgonen och anlände till naggen i perfekt tid. Lämnade av Wille till sin kusin som skulle vara barnvakt och sen rullade vi bort till svärfars hus för att packa upp och sen byta om till varmare kläder . Min skoter rymmer ju inte tre pers och det fanns inte riktigt någon skoter som jag kunde låna ut heller då dom flesta redan var bortlovade så vi tog svärfars fyrhjuling istället vilket blev alldeles ypperligt.

Det soliga vädret byttes ut till snö och blåst så det var lite kallt att gå runt på området men det var många utställare och fina skotrar att kika på. Jag träffade på väldigt mycket folk som jag inte sett på flera år . Vi åkte lite bandvagn och chillade mest i väntan på att backtävlingen skulle dra igång . Kalla åkte vi sen hem för att värma oss lite.

Vi surrade lite skit och mumsade lite chips innan vi gjorde oss redo för kvällen . Förflyttade oss till vardagsrummet med övrigt folk och fortsatte surrandet innan det var hög tid att ta oss bort till Skogshyddan där kvällens bravader skulle äga rum.

Det var en suveränt god buffé som serverades och därefter hölls det prisutdelning i lotteriet för att sen byta ut min sambo som stod på scen och agerade speaker till bandet musikpolisen. Då vart det drag under galoscherna på folk och det dansades vilt. Det var en sjukt rolig kväll och jag skrattade , sjöng , kramades och pratade ända fram till småtimmarna . Sömnen uteblev men vad gör det . Så himla lyckad kväll på alla sätt och vis. Så roligt att ha med mig två av mina flickor upp också , det blir fler gånger garanterat ❤️

Väl hemma kollade jag över hästarna, öppnade den nya balen och sen sov jag av och till resten av kvällen typ.

Idag är det dock måndag och ny vecka , verkligheten är tillbaka och jag står på jobbet och skruvar i vanlig ordning. Bakfyllan hänger i sig och jag är sjukt trött och tankspridd, rösten är kvar på naggen minst sagt.

Jag ska till finaste Isabell och fylla fransarna sen ikväll så det blir bara Lima som joggas lätt idag med Dixie på släp. Ha en fin måndag så hörs vi sen ❤️

Gillar

Kommentarer

mariellefriman
mariellefriman,
Två dagars bakfylla... måste vart en sjujäkla fest!✌🏻😍😎🥂
nouw.com/mariellefriman
Fia_Jungdalen
Fia_Jungdalen,
Ha ha jag dricker så jäkla sällan så jag blir alltid tvådagarsbakis när jag väl dricker
nouw.com/fia_jungdalen
Vickis
,
<3
Fia_Jungdalen
Fia_Jungdalen,
❤️❤️❤️
nouw.com/fia_jungdalen