Skärtorsdag

Tjena!
Guuuud vilket helt fantastiskt väder vi har haft idag , det hade gärna fått varit plusgrader istället för minusgrader dock men solen vägde upp ändå.
Jag for ju till brorsan och spenderade ett par timmar där. Tiden gick så himla fort , 5 timmar kändes som 1 och jag hade kunnat sitta kvar där i 5 timmar till och bara surra om allt och inget . Bästa fina storebror ❤️
Skyndade mig hemöver och slängde i mig en macka innan jag fixade i ordning Lima . Red ett dressyrpass i padocken som var lite blandad utdelning. Tänkte jobba med bommar men allt var insnöat så det var bara att glömma. Bitvis var hon så himla fin men efter lite galopparbete så blev hon både het och stark vilket inte är en bra kombo. Jag tror att det beror mycket på träningsvärk och det blev tydligt i vissa övningar att det var väldigt jobbigt , då tappar hon takten och galoppen blir spretig. Jag blev också trött och då får man mer i händerna såklart så jag försökte verkligen tänka på det och pausa när jag själv inte orkade hålla ihop .

Bytte sen häst till Trinda som fick gå ett lättare joggpass barbacka. Roligt att känna skillnad på både traven och galoppen nu även om hon fortfarande är smällfet. Hon kastar sig inte lika mycket nu heller utan blir faktiskt modigare och modigare även om hon hela tiden är vaken och visar tendenser.

Har hållt på å grejat hela kvällen och handlat lite så klockan drog iväg en hel del. Nu är jag helt slut i skallen så jag ska försöka sova. Imorgon blir det isen och massa folk , förbereder mig mentalt kan jag lova för jag skulle helst bara velat vara "vi" nu. Men det blir säkert bra.
Natti natt

Gillar

Kommentarer

brieditiseventing
brieditiseventing,
helt ljuvliga bilder på er <3 så skönt att ni äntligen fått lite bättre väder.
nouw.com/brieditiseventing