Rubbad sömn

Godmorgon!
En sak som håller på att göra mig tokig är denna totalt rubbade sömn man får. Det kryper och det pirrar i mina ben så jag håller på att bli tokig, å bara nattetid aldrig annars. Att man dessutom vaknar minst en gång i timmen för att vända på sig är ju oxå en historia för sig. Fogarna för ont så jag måste ha en kudde mellan knäna för att avlasta lite och bara det kan ju göra en hysterisk. Nä fy .
Inte konstigt man är trött jämt , oavsett blodvärde. 
Tjejerna är utsläppta i alla fall. Iris fick sova med täcke i natt och jag vet inte om det kliat på henne eller vad som stört hennes nattro , men det såg inte ut som det brukar i hennes Box utan dels mera bajs men hon har även grävt ett litet hål i spånet mot sin boxgranne. Mat fanns det oxå kvar så jag vet inte riktigt vad som varit galet i natt.
Inne hos Lima såg det ganska vanligt ut så det verkar bara vara iris som varit orolig.
Ute är dom iaf och har fått frukost och vatten. Vattenhinkarna börjar bli tung att bära ut nu . Tur Thomas kommer hem snart så att han kan avlasta mig med dom lite jobbigare sakerna. Bara 14 dagar kvar nu sen är han på hemmaplan igen :) 
Nu ska lilleman skjutsas på skolan , jag har en lite sämre kräkdag än så länge men jag hoppas det går till sig med lite frukost och sömn.
Vi hörs sen

Gillar

Kommentarer