Regn regn regn ☔️

God förmiddag!!

Det vart verkligen inte många knop gjorda igår efter middagen, vi slöade ett par timmar och sen på kvällen så bröt sig solen fram . Helt otroligt. Vi skyndade oss ut allihopa . Wille lekte och blåste såpbubblor, J oljade bräder och jag krattade bort hö . Krattande även hela grusvägen nere vid stallet och så mockade jag boxarna .

Vi avslutade med att fortsätta se Våran serie innan det var läggdags. Har sovit jättedåligt inatt och haft svårt att somna om när jag vaknat så idag lär energinivån vara låg. Regnet har öst ner i natt och det fortsatte hela morgonen så hästarna fick komma in vi 9 tiden vilket dom lär vara väldigt nöjda över .

Jag hoppas det blir uppehåll snart för Lima ska ut och skrittas och vilda ska få gå på släp , dixie som nu fått två dagars vila ska få skrittklättra i branta backen . Vi har lite annat småfix att göra på gården också och det är inte kul att göra det i spöregn.

Tänkte att jag skulle klippa ihop näst sista Moniaträningen och både dixie och Limas löshoppning. Jag ligger lite efter kan man säga 🙈 ska passa på nu medans man ändå inte vill vara utomhus.

Nu längtar jag efter sommar och värme

Gillar

Kommentarer