Regn och shopping

Godmorgon!
Så var det måndag och ny vecka igen, en vecka med lite mer energi hoppas jag. Eller jag ska inte klaga egentligen utan ska hoppas att veckan håller i sig med helgens energi och mående. Jag har faktiskt inte kräkts mer än 3 gånger per dag och dessutom sovit mindre än vad jag brukar så det är positivt.
Igår så kom ju regnet och hälsade på, vad nu det skulle vara bra för? Jag tycker det har regnat nog nu för ett tag. Lektionen jag skulle hålla fick vi ställa in pga vädret. Jag har ju ingen jacka längre som går att stänga över magen, jo vinterjackan kanske gör det men den är ruskigt varm. 
Jag hade ett litet ärende att utföra på förmiddagen och lite senare så fick vi ett ryck och for på shoppingrunda i skitvädret. Första shoppade pryl blev en barnvagn. Det blev en crescent Classic till slut . Barnvagnar är ju lika stor djungel som sadlar så det har ju funnits en hel uppsjö att välja mellan. Alla med svängbara Hjul gick dock bort och alla med lite lätt ufo utseende likaså. Vi behöver ju en ganska rejäl vagn som ska tåla mycket utevistelse i alla väder och ska dessutom funka lätt att köra i terräng. Med andra ord behövs bra däck, höj och sänkbart styre och vändbart styre. Den ska dessutom vara lätt att fälla ihop och frakta med sig vilket den här vagnen var.
För er som är intresserade så står det så här om den: 

Min förra vagn var jättefin och funkade bra men den var så sjukt tung och otymplig. Den här vagnen väger 10 kg mindre än vad min förra gjorde så jag lär inte klaga på det iaf.

En sån här fast sand/ beige färgad är våran. Bild kommer när den är upp packad. 
Nästa stopp blev babyproffsen , vi skulle bara in å kika lite å Thomas skulle prata lite jobb med ena som äger det. Slutade med att vi köpte säng, sängkläder och övriga tillbehör till sängen. Skötväska och lite tillbehör till vagnen fick oxå följa med hem. Det vart med andra ord en dyr söndag :)
Nu är det bilbarnstol kvar och sen allt småplock typ kläder och sånt. Men det tänkte jag ta nån dag när jag orkar gå på Birsta i lugn och ro. Behövs ju inte så mycket heller men så man har baskläder hemma.
Vart ett stopp hos en kund och sen hos besti. Älskade V , det vart visserligen ett snabb besök men ändå hann jag tanka positiv energi. 
Thomas fick sen åka till Ånge å hämta hem lilleman och jag fixade stallet. Pissvädret höll i sig så det blev inte så många knop gjorda med hästarna. Ompysslade på kvällen som vanligt bara.
Avslutade med film och mys. Thomas somnade med handen på min mage och en vilt sparkande bebis. 
Ja gårdagen var faktiskt himla bra även fast jag har ont i kroppen och svårt att röra mig allt för smidigt,

Idag verkar vädret vara bättre. Jag ska släppa ut tjejerna och sen köra oliver till skolan. Lite småplock här hemma ska nog oxå orka göras.
Ha en fin måndag

Gillar

Kommentarer