Produktiv dag

Hej kära ni!

Förlåt , men jag har inte hunnit fått ihop inlägget om gårdagens hoppning så ni får det imorgon istället. Kan bjuda på några bilder istället som bästis Victoria Rydberg tagit.

Den nedre bilden är en stilstudie av mig och Lima när hon vänder upp mot ett hinder. Det behöver inte ens vara ett hinder utan det räcker med bommar så tänder hon till och det är allt annat än lätt att rida "fint" på henne eller ens få till en enkel anridning.

Först ger hon sig iväg som skjuten ur en kanon och jag tar tag i henne , då luftar hon för att sen sätta iväg på nytt igen. "Suck" vi har massor att jobba på 🙈

Men hon är himla snygg och hoppar så himla mycket lättare nu än förut. Hon har blivit otroligt snabb i sina ben och hoppar så mycket rundare nu vilket är jätteroligt såklart. Men det är allt däremellan .

Ja ja , mer om det pratar vi om i inlägget imorgon.

Idag började jag med att lasta Lima och packa in barnet i bilen. Släppte av det lilla barnet på dagis och for sen den dryga milen bort till banan för lite konditionsträning.

Idag har hon fått jobba ordentligt men ni ska ju inte tro att hon blir speciellt trött ändå. Ge henne en minut att pusta på så skulle hon kunna springa lika mycket igen. Hennes energi är det sannerligen inge fel på.

Åkte sen bort den korta biten till kliniken för att vaccinera henne , så nu är vi redo för att starta på riktigt igen 🙃

3 år sen vi tävlade en riktig tävling sist. Då hade jag aldrig trott att det skulle ta så här lång tid. Då avslutade vi med en felfri ritt och jag hade en bokad operation några veckor senare för mitt sönderslitna högerknä . Att jag skulle vara gravid och sen kräkas dygnet runt i 8 efterföljande månader ingick inte i den planen. Det ingick inte heller att jag skulle gå upp över 40 kilo .

Eftersom Lima stod i ett helt år så tog det lång tid att sätta igång henne igen och när vi precis skulle börja tävla riktigt igen så fick jag benet avsparkat. Så då var det bara att börja om igen. Men nu jäklar må set väl vara vår tur tycker jag.

Idag fick jag svar från min läkare på röntgen . Skruvarna och plattan sitter precis som dom ska , ingen skruv är på väg ut. Däremot så påstår han att benet är stressat och att jag måste minska belastningen lite . Enbart rörelseträna och ingen styrketräning alls. Jag som precis tänkte beställa hem en balansplatta 😩

Den skruven man känner genom benet beror troligast på att det fortfarande inte bildats något underhudsfett och något annat som jag inte minns vad han sa.

Så mitt beslut igår om att backa och bara rida en klass var ju rätt iaf .

Regnet har öst ner hela jäkla dagen så jag var väldigt glad att jag red i morse när det var uppehåll. Har fått undan en massa jobb så nu är vi ikapp igen tror jag. Nu vankas lite kvällsfika och sen sooova

Gillar