Preppa och peppa

Godmorgon!
Solen skiner ännu en dag , underbart om det inte vore för att jag är sjuk och oroar mig för höskörden. Man är då aldrig nöjd med vädret 😂🙈

Jag ska passa på att vila och sova så mycket som möjligt även idag , natten har varit jobbig med täppt näsa och slemmig hals. Får jag slem i halsen så kräks jag och så går det bara i en ond cirkel , så väldigt lite sömn och många toabesök 😩 jag har preppat nu med nässpray och halstabletter.

Peppa ska jag också göra , nu har jag fått hem färdiga måltider som jag hoppas ska hjälpa mig med viktnedgången. Det har varit lite stiltje där nu ett tag och jag har haft så mycket annat i skallen att det har blivit lätt att falla tillbaka till gamla hjulspår med för dålig mat. Typ en youghurt eller macka till lunch , sena middagar och sockersug deluxe. Tiden och framförallt orken till att göra matlådor har inte funnits men jag är ju inte nöjd och för att bli en bättre ryttare så måste jag helt enkelt ner i vikt. Det är inte rättvist att hästarna ska behöva hoppa högt med mer kilo än nödvändigt osv. Därmed inte sagt att man ska svälta sig själv eller vara trådsmal , jag vill ju ha muskler och vara stark i kroppen men jag bär på för många kilon just nu .
Så nu har jag fått hem färdiga måltider som innehåller allt jag behöver plus mellanmål , det kommer att underlätta väldigt mycket för mig och hjälpa mig ner i vikt men utan att hetsa till svält . Frukost- mellanmål- lunch- mellanmål och sen middag med familjen .

Idag blir det lugnt som sagt , alla hästar vilar från ridning men Dixie ska på dejt med Equiterapeuten i eftermiddag , ska bli spännande att se vad han säger om henne idag och hur mycket han kommer möblera om med hennes kropp.
Hoppas att ni får en väldigt härlig onsdag så hörs vi sen ❤️

Målet är att komma tillbaka hit . När den här bilden togs så hade jag lyckats gå ner 30 av dom 43 kilo jag gick upp när jag var gravid med första barnet.

Gillar