Poff

Halloj!

Det var det hĂ€r med tid 🙈 Förut brukade jag sĂ€tta mig lite för mig sjĂ€lv pĂ„ lunch och fikarasterna och försöka skriva hĂ€r men i takt med att man blir mer och mer kompis med arbetskamraterna sĂ„ blir det aldrig att jag sitter sjĂ€lv nu utan vi hĂ€rjar rĂ€tt friskt och dĂ„ hinns inga inlĂ€gg skrivas.

Sen vet ni ju att det Àr full rulle frÄn att jobbet slutar till sÀng typ. Jag ska Äterigen försöka hitta en bÀttre rutin med bloggen för jag vill ju att den ska fortsÀtta "blomstra". Nu blir det automatiskt mer att skriva om igen i o med att hÀstarna ska igÄng och en ny tÀvlingssÀsong Àr i sikte.

Direkt efter jobbet for jag Ä hÀmtade lilleman pÄ dagis och dÀr var det sÄ himla mycket snö som fryst pÄ ute pÄ parkeringen att det tog i ordentligt i bilen . Hörde ett litet missljud nÀr jag for hemÄt och sÄg sen att det Àr nÄn grej i framdÀcket som slÀppt . Hoppas sambon tÀnker titta pÄ det nu nÀr han kom hem . LÄter förjÀvligt nÀr man kör iaf.

Idag skulle tjejerna sÀttas igÄng som sagt och jag tÀnkte ta det sÀkra före det osÀkra sÄ jag red Trinda med Lima pÄ slÀp. 14 dagars vila Àr inget man skojar bort med fröken vit inte sÄ jag tyckte det var ett bra alternativ. Det blev En sjukt rolig ridtur dÀr jag skrattade högt Ät dom bÄda samtidigt som jag förvÄnades över hur fin Trinda kÀndes.

SÄ sjukt skönt att vara igÄng igen , jag har saknat hÀstryggen vÀldigt mycket .

Klockan Ă€r alldeles för mycket igen sĂ„ jag ska försöka sova strax . Vi hörs imorgon igen ❀

Gillar