Perfekt avslut

Så var sista träningen gjord för Monia för den här terminen , tyvärr 😭 det är liksom det jag ser mest fram emot varje månad när hon kommer ner . Min dröm är ju att få träna för henne varje vecka , varje dag känns lite väl mycket att be om 🙈 Hon är liksom lite av en Peder fast i kvinnoformat , en sån där äkta hästmänniska bara .

Nu hoppas jag på att hon kommer ner i sommar och håller Nån träning och så hoppas jag vid gud att träningslägret uppe i Ramsele blir av . Det om något är årets höjdpunkt.

Dagen idag började annars tidigt. Klockan 06 gick jag ut för att ta in hästarna. I stort sett hela natten har det regnat så dom var rätt nöjda att få komma in , ja inte Vildhjärta då för hon drog en repa runt gården först 🙈 tack för den . Medans dom stod inne och tuggade lite hö och torkade så kröp jag ner under täcket en stund till innan det var dags att väcka wille och göra oss klara. Lite frukost i magen och lite fika nerpackat till det lilla barnet.

Fixade Lima, lastade och packade grejer, släppte ut dom andra två och sen rullade vi iväg upp till Färsta. Det var väldigt nyttiga övningar idag och roligt . Lima är på väg in i brunst så hennes humör var en anings vacklande till en början . Lite som en tickande bomb och då kommer hennes tvångande fram . Men efter att ha galopperat runt henne så släppte det och hon blev lite mer ridbar.

Jag hade en bra känsla hela träningen , Lima hoppade med gott självförtroende och letade hela tiden en uppgift . Jag vet mina brister och dom ser jag på filmerna även om jag både tyckte och kände att jag red bättre idag än på länge . Svårt att bli av med fula ovanor . Lima var jag väldigt nöjd med rakt igenom och det var så skön känsla efter den här träningen och jag jämför med dom senaste .

Hästarna har fått mat och står faktiskt inne fortfarande. Dom ska få komma ut om en stund men det känns som att det är väldigt lugnt och stilla där nere så dom sover nog hela högen .

Vi har gjort lite hemmapizza och grejat lite så nu blir det väldigt chill resten av dagen .

Gillar