På rosa moln

Hej !

Sent inlägg , jag vet men min kväll slutar inte förrän nu tyvärr. Jag kom precis in efter ett fantastiskt bra dressyrpass med Lima . Wow vad det är roligt att rida när det går så bra.

Jag tänkte ju rida på förmiddagen men tiden sprang iväg för mig så jag tog det lugnt innan det var dags att jobba. Jag älskar mitt jobb , det är så grymt givande att jobba med djur och jag trivs så bra med dom andra djurskötarna. Vi har så kul tillsammans även när det är lite tungt jobb.

Som överraskning på eftermiddagen så kom Thomas och Wille för att hälsa på mig 😀😍 hur kul var inte det , jag blev superglad.

Dom fick hänga med på min godisrunda som jag kör på eftermiddagarna . Då går jag en runda till alla djuren , har lite gotta till dom och sitter en stund hos dom allihopa och myser . Det känns så himla viktigt att få göra det och verkligen ta sig tid för dom. Vi har svårt att hinna med det på dagarna liksom .

Så Wille var ju verkligen helnöjd även fast han såklart inte fick följa med in till dom . Han var så nöjd att stå utanför och kolla på ändå.

Så min kväll på jobbet gick ju superfort när dom var med för vips så närmade klockan sig 18 och då ska djuren tas in för natten.

Sen blev det som sagt ett väldigt lyckat pass i padocken nu på kvällen.

Imorgon vankas det galoppträning och branta backar , det passar bra för idag jobbade vi väldigt mycket samlad galopp. Så imorgon får hon sträcka ut ordentligt .

Sen ska min bil besiktas vilket alltid är nervöst , dom hittar alltid en massa småfel så jag är inställd på det. Nu sova 🌸

Gillar