Översovning

Godmorgon !

Fy vilken natt och vilken start på onsdagen . Har vaknat flera gånger och varit helt genomblöt av svett samtidigt som jag huttrat och frusit. Sover sen igenom två larm på telefonen och vaknar inte förrän olivers larm drar igång 2 timmar senare än mitt 🙈 Flög upp ur sängen och konstaterar att jag börjar om 30 minuter och jag behövde verkligen duscha efter den här natten .

Så in i duschen , på med kläderna , ber oliver fylla vatten till hästarna och Thomas rasta hundarna , rafsar fram kläder till Wille och sliter åt mig en färdig shake till frukost innan jag bränner iväg till jobbet. 3 minuter över 7 kliver jag in och andas ut. Puuuh vad jag hatar att stressa på mornarna . Men nu är man igång iaf något förvirrad.

Efter jobbet är det tänkt att vi ska åka och handla lite hela familjen , oliver skulle åka slalom på morgondagens friluftsdag men har ångrat sig och vill åka skridskor istället . Hans skridskor är för små så då får man snällt köpa ett par nya . Wille skulle behöva lite fler byxor och vilket även oliver behöver samt kläder till begravningen .

Hästarna ska joggas lite lätt idag bara så dixie får gå som handhäst med Lima och oliver får hänga med på Trinda. Måste ju öppna mina paket också och kolla vad som finns i dom 😀

Hoppas ni får en fin onsdag så hörs vi sen ❤️

Gillar