Oj

Godmorgon!

Här uteblev kvällsinlägget igår och det blir ett sent morgoninlägg idag. Men alla firar midsommar och det känns som att det inte gör så mycket att det blir lite glesare inlägg, jag vet att jag har inte ens haft tid att läsa någon av era bloggar så det får jag göra imorgon.

Typ det bästa som finns på söndagar att ligga i soffan och läsa ikapp era inlägg.

Igår var det verkligen en hektisk dag , vi hade runt 8000 besökare mellan 10-15.00 så det var väldigt packat med folk precis överallt och det ville verkligen till att man höll sig lugn och skötte djuren som vanligt samtidigt som vi skulle serva människor med rena toaletter och tömma soper. Roligast var när midsommarstången skulle resas.

Vi stod som avspärrare så att inte folk kom för nära när den restes .

Vi hade en superhärlig dag trots att vi jobbade hårt, jag trivs verkligen så bra och har underbara kollegor.

Jag saknade dock min familj extremt mycket och hade så gärna firat med dom såklart men vi tig igen det på kvällen . När jag kom hem från jobbet så städade jag ihop hemma, förberedde maten och allt sånt innan jag äntligen kunde kliva ur arbetskläderna och ta en dusch.

Sen kom älskade frugan med familj och så M då som hör ihop med oss, vi grillade och myste på . Det blev ett väldigt lugnt firande där vi mest satt och pratade . Barnen härjade med grannens ungar och grabbarna gick ut för att spela lite boule . Lugnt och skönt med några av dom jag älskar mest, vad mer kan man begära?

Hoppas ni har haft ett lika toppenbra firande 🌸

Så skönt att få somna i min älsklings famn och bara känna mig sådär lyckligt lottad över allt. Att jag fick sovmorgon i morse gjorde ju inte saken sämre. Dessvärre skittråkigt väder idag så jag passade på att mocka boxar och lite i hagen nu på morgonen .

Vad dagen har att erbjuda är lite oklart men frugan kommer hit med familj iaf för att käka lite men utöver det blir det väldigt lugnt.

Ha det fint så hörs vi 💞

Gillar

Kommentarer