Ojdå 🙈

Tiden har verkligen bara runnit iväg här på morgonen och förmiddagen och jag har inte gjort ett skit . Jo jag har fyllt på vatten åt hästarna och kollat till deras höbal och jag har ätit frukost men mer än så har det inte blivit. Jag har fortfarande en jäkla huvudvärk som inte vill släppa och jag fattar inte vart den kommer ifrån . Kanske från penicillinet?

Hur som helst så ska jag ta en huvudvärkstablett och sen klä på mig lite varmare kläder och ge mig ut på ridturer. Lima ska få komma ut på en lång galopprunda och Dixie är det faktiskt oklart med men jag tror vi tar en lättare runda för henne ut i skogen .

Hittills så har jag tyckt att det varit klent på mellandagsrean men idag fyndade jag faktiskt ett 400 grams lippotäcke till Dixie , 749:- är inte mycket för ett rejält heltals vintertäcke med 1200 d . Jag har ju ett till Lima som jag är jättenöjd med och då är det ett 400 grams med bara 600d om jag inte minns fel . Jag fyndade även ett par rejäla kängor åt mig då min storlek inte fanns kvar på hööks samt en ny pad som jag tänkte prova till Lima .

Idag är det rejält kallt ute så det gäller att hålla värmen bra . Men nä hörrni , hoppas ni har en fin lördag nu jäklar ska här ridas 😁

Gillar

Kommentarer

brieditiseventing
brieditiseventing,
Hoppas huvudvärken släpper och du får en fortsatt skön dag ❤️
nouw.com/brieditiseventing
Fia_Jungdalen
Fia_Jungdalen,
Tack 🙏❤️
nouw.com/fia_jungdalen
westyarnhillside
westyarnhillside,
Vart köpte du ditt Lippo Supreme?
nouw.com/westyarnhillside
Fia_Jungdalen
Fia_Jungdalen,
På skarahästsport.se 😊
nouw.com/fia_jungdalen
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229