OjdĂ„ 🙈

Tiden har verkligen bara runnit ivÀg hÀr pÄ morgonen och förmiddagen och jag har inte gjort ett skit . Jo jag har fyllt pÄ vatten Ät hÀstarna och kollat till deras höbal och jag har Àtit frukost men mer Àn sÄ har det inte blivit. Jag har fortfarande en jÀkla huvudvÀrk som inte vill slÀppa och jag fattar inte vart den kommer ifrÄn . Kanske frÄn penicillinet?

Hur som helst sÄ ska jag ta en huvudvÀrkstablett och sen klÀ pÄ mig lite varmare klÀder och ge mig ut pÄ ridturer. Lima ska fÄ komma ut pÄ en lÄng galopprunda och Dixie Àr det faktiskt oklart med men jag tror vi tar en lÀttare runda för henne ut i skogen .

Hittills sÄ har jag tyckt att det varit klent pÄ mellandagsrean men idag fyndade jag faktiskt ett 400 grams lippotÀcke till Dixie , 749:- Àr inte mycket för ett rejÀlt heltals vintertÀcke med 1200 d . Jag har ju ett till Lima som jag Àr jÀttenöjd med och dÄ Àr det ett 400 grams med bara 600d om jag inte minns fel . Jag fyndade Àven ett par rejÀla kÀngor Ät mig dÄ min storlek inte fanns kvar pÄ hööks samt en ny pad som jag tÀnkte prova till Lima .

Idag Ă€r det rejĂ€lt kallt ute sĂ„ det gĂ€ller att hĂ„lla vĂ€rmen bra . Men nĂ€ hörrni , hoppas ni har en fin lördag nu jĂ€klar ska hĂ€r ridas 😁

Gillar