Oj så det blev

Godmorgon kära ni!

Igår blev det tvärtomt här inne. Det var full huggning från morgon till kväll kan man lugnt säga. Jag började förmiddagen med att packa så mycket som möjligt ifrån stallet. Körde två vändor med min bil proppfull och då har jag en rymlig A6:a samt att Anki kom å snällt hjälpte till med att köra ett lass i Sin bil med.

Dumpade allt i en stor hög ute på gården då minstingen i familjen nu var svinhungrig och arg. Jag är en sån person som har väldigt svårt att lämna saker ofärdigt eller halvdant , när jag börjar vill jag gärna göra klart. Har man barn så funkar det där rätt sällan och jag har verkligen fått lära mig att bryta mitt i och återuppta det när det finns tid igen.

Så lilleman fick lunch och vi andra satte oss i den stekande solen å surrade lite skit. Flyttade in oss när det vart olidligt varmt och då kom även fina Sara på besök. Ännu mera surrande som resulterade i ett perfekt erbjudande. En middag mot hjälp av hagbygge. Så vi for å handlade lite god mat att grilla och efterrätt. En efterrätt vi aldrig orkade vare sig äta eller göra 😂😂.

Sen kom då Saras familj och min sambo, massa surrande innan vi fixade middagen och käkade med god aptit. Det var verkligen perfekt att grilla igår i det helt ljuvliga vädret. Hagbygget gick väldigt snabbt och smidigt när vi var så många och tjejerna blev väldigt nöjda över sin stora fina hage med massor av mat.

Jag och Sara gick sen och hämtade det sista ifrån stallet. Vi fyllde iris rockard som vi sen släpade med oss hem. Mockade ur boxarna och gick en sista check så jag inte glömt något . Kändes faktiskt väldigt väldigt skönt att gå ut ur stallet och påbörja ett nytt kapitel med hästarna hemma. Det har varit dagar som varit så fylld med frustration många gånger över saker som inte varit som jag tyckt och dom senaste veckorna har stallet bara känns ångestfyllt så nu känns det faktiskt väldigt bra att säga tack O hej. Eller snart är det tack O hej, vi har en liten detalj kvar och det är hagarna men det löser sig det med, allt löser sig.

Så nu är tjejerna på bete och idag ska jag roa mig med att inreda min sadelkammare. Sara kommer hit å agerar lite smakråd och hjälpreda. Kanske jag kan få med mig henne ut medans jag rider Lima :) det vore ju toppen det :)

Nu ..... Ta hand om Wille

Gillar